Grönt Te- Slimming, 75g

Grönt te svart te manna bitar guarana frö brännässleblad grön mate solrosblomblad röda vinbär C-vitamin slånbärsblommor och arom.

1 tesked/ kopp i kokande vatten låt dra i 3 min.
 

 

 

... Läs mera nedan

847512595
T&A
58,00 kr
Inkl. moms Beställningsvara 3-7 dagar
Antal
Beställningsvara 3-7 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Beskrivning

Grönt te svart te manna bitar guarana frö brännässleblad grön mate solrosblomblad röda vinbär C-vitamin slånbärsblommor och arom.

1 tesked/ kopp i kokande vatten låt dra i 3 min.
 

  • Antioxidanterna polyfenoler som finns i grönt te har visat sig vara för immunförsvar och hjärtat
  • Svart te är bra för vikt och tarmhälsan Svart te kan främja viktminskning och hälsa genom att förändra bakteriefloran i tarmen. Studien har utförts på möss som fick extrakt av svart eller grönt te under fyra veckor. Resultaten visar att både svart och grönt te är gynnsamt för viktminskning. Tidigare studier har visat att kemikalier i grönt te så kallade polyfenoler absorberas och förändrar energiomsättningen i levern. Den nya studien visar att svart te-polyfenoler som är för stora för att absorberas i tunntarmen stimulerar tillväxten av tarmbakterier och bildandet av kortkedjiga fettsyror en typ av bakteriemetaboliter som har visat sig kunna förändra energiomsättningen i levern.
  • Guarana innehåller stora mängder av uppiggande ämnen som koffein som stimulerar det centrala nervsystemet hjärta och muskler. Växten innehåller även teofyllin och teobromin med egenskaper som även de liknar koffeinets effekt.
  • Brännässla Stimulerar blod och blodbildning samt cirkulationen. Nässla anses rengöra bindväv (kroppens soptipp) och ökar på så vis rörligheten. Nässla stimulerar hela mag och tarmkanalen till stabilare och jämnare funktion
  • Röda vinbär kallas ibland Nordens druva och innehåller rikligt med pektin som har en blodsockersänkande effekt! Dessutom håller du magen i form.

Produktdetaljer
847512595
Reviews