Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(../../vendor/mobiledetect/mobiledetectlib/Mobile_Detect.php) is not within the allowed path(s): (/var/www/vhosts/timotejandersen.se/:/tmp/) in /var/www/vhosts/timotejandersen.se/httpdocs/modules/pagecache/static.config.php on line 12
Schisandrapulver 125g EKO

Schisandrapulver 125g EKO

Ingredienser: Ekologisk Schisandra Pulver

I vilt tillstånd återfinns schisandra

111960
Rawpowder
143,00 kr
Inkl. moms Leveranstid 2-3 dagar
Kvantitet
Skickas omgående

>Registrera konto så får du 143 poäng/7,15 kr Registrera konto så får du 143 poäng/7,15 kr (Varje 1,00 kr spenderat = 1 poäng, 1 poäng = 0,05 kr rabatt)
Din varukorg kommer att uppgå till 143 poäng som kan konverteras till en kupong på 7,15 kr.
  Personlig service på telefon
  Fri frakt från 699 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Beskrivning

Ingredienser: Ekologisk Schisandra Pulver

I vilt tillstånd återfinns schisandra i Tibet Sibirien och norra Kina och den tillhör växtfamiljen Magnoliaceae. Den verksamma substansen i pulvret återvinns ur en torkad mogen frukt. 
   Sedan 1950 har Schisandra och dess verkan intresserat forskare världen över och den likställs med ett annat stärkande medel nämligen ginseng.
   Schisandra räknas som en frukt och den har fem smaker. Den smakar sött surt bittert salt och starkt. På kinesiska heter den Wu wei zi vilket betyder just ört med fem smaker. Dessa fem smaker tros vara anledningen till att den kan verka på ett brett spektra.

Hälsofördelar med schisandra

Schisandrabär (Schisandra chinesi) används traditionellt mot åldrande för att öka kroppens uthållighet skärpa intellektet och mot stress. Bäret påstås också öka lusten och verkar milt lugnande. Det sägs öka dopaminhalten i blodet (kroppens egna lyckoämne) och således kan det motverka depressioner. 
   Schisandra tros öka blodcirkulationen skydda hjärta- och kärl och lunga centrala nervsystemet. Schisandrapulvret tas snabbt upp av kroppen men frisätts långsamt så effekten efter intaget består i flera timmar. 
   I studier är det bekräftat att Schisandra liksom andra adaptogener ökar kroppens egna motståndskraft mot virus som tex. förkylnings- och influensavirus. Den sägs också motverka hosta och ha en slemlösande effekt. Utöver det så sägs den förbättra synen och mörkerseendet. 

Hur används schisandra?

Ofta förekommer den tillsammans med rosenrot och andra adaptogener för att öka kroppens uthållighet motståndskraft och är även energigivande.

En tesked av pulvret upplöst i vatten saft smoothie eller juice anses tillräckligt och Schisandrapulvret behöver inte kokas eller förbehandlas. 

OBS: Vid graviditet och epilepsi avråds bruk av Schizandra.

 
'''''
Produktdetaljer
Rawpowder
111960