Moms visas:

Muskler & Leder

Hästens muskler och leder behöver ständigt underhållas för att undvika och förebygga förslitningar och skador.  Problem med leder och muskler kan till exempel bero på överansträngning eller en inflammation. Genom att kombinera tillskott med utvärtes liniment och kyla kan vi bibehålla en välmående och rörlig häst.

Att ta hand om hästens muskler och leder är lika viktigt för den tävlande hästen som för den äldre individen. För att bygga muskler och bevara deras styrka krävs protein i form av korrekt sammansatta aminosyror. Protein Complex har en hög andel essentiella aminosyror och är sammansatt för att möta hästens proteinbehov. Musklerna är i behov av antioxidanter och ämnen som bidrar till muskulaturens normala funktion. E-plus innehåller E-vitamin och selen vilka är två av de viktigaste antioxidanterna för hästens muskulatur. MSM ingår i uppbyggnaden av musklerna och bidrar till att öka muskelcellens genomsläpplighet vilket förenklar utförsel av slaggprodukter och ger ett effektivt näringsupptag. 

Ledproblematik och förslitningsskador så som artros, ledinflammation och osteochondros är vanligt förekommande inom hästsporten. Under hög träningsbelastning förbrukar kroppen mer näringsämnen än vad den hinner producera vilket innebär att leder och muskler kan ta skada. Liknande sker m ed ökad ålder då produktion av viktiga kroppsegna ämnen avtar. I dessa fall kan man med fördel ge ett passande tillskott för att hjälpa hästen. Exempel på tillskott är det karensfria Hyaluron 100 eller det mer traditionella glukosamin.  

Produkter

Övrigt

Handla

Information

Google Kundrecensioner. 


Moms visas: