Tävlingsnummer kompl. rund gummiband

    Lätt att fästa på tränset

    Synlig storlek Ø 80 mm

    Flexibelt gummiband för säker passform

    Hållbar för långvarig användning

    Snabb montering sparar tid

    Förbättrar tävlingsorganisation

    Professionell utseende

    Kostnadseffektiv lösning

820361
Hansbo
27,00 kr
Inkl. moms
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Produkten vi utforskar idag är ett tävlingsnummer för hästar, kompletterat med ett rund gummiband. Dess unika design och funktioner gör det till ett oumbärligt tillbehör inom ridsporten.

Den runda modellen av tävlingsnumret, med en diameter på 80 mm, är både estetiskt tilltalande och funktionell. Denna storlek är perfekt för att vara synlig på avstånd utan att vara överväldigande eller distraherande. Gummibandets flexibilitet och hållbarhet garanterar att numret kan fästas säkert på hästens träns, vilket minimerar risken för att det tappas bort under tävlingen.

Användarvänlighet

En av de mest uppskattade egenskaperna hos detta tävlingsnummer är dess användarvänlighet. Gummibandet möjliggör en snabb och enkel montering, vilket är särskilt värdefullt i de stressiga momenten före en tävling. Denna effektivitet sparar tid och tillåter ryttaren att fokusera på viktigare förberedelser.

Hållbarhet

Tillverkat av högkvalitativa material, står detta tävlingsnummer emot de utmaningar som kommer med utomhusanvändning – inklusive väder och slitage. Dess hållbarhet säkerställer att produkten kan användas om och om igen, vilket gör det till en kostnadseffektiv investering för engagerade ryttare.

Fördelar

    Synlighet: Garanterar att ryttare och häst är lättidentifierade under tävlingar, vilket bidrar till en rättvis och organiserad tävlingsmiljö.

    Flexibilitet: Gummibandets design tillåter enkel justering och passform, vilket säkerställer att numret sitter säkert utan att orsaka obehag för hästen.

    Tidsbesparing: Enkelheten i att fästa och ta bort numret sparar värdefull tid och minskar förberedelsestressen.

    Estetik: Den snygga designen kompletterar hästens utrustning utan att vara distraherande, vilket bidrar till en professionell framtoning.

Detta tävlingsnummer med rund modell och gummiband är mer än bara ett funktionellt tillbehör; det är en symbol för effektivitet, hållbarhet och professionell framtoning inom ridsporten. Dess design och användarvänlighet gör det till en uppskattad investering för seriösa ryttare som värdesätter kvalitet och prestation. Genom att välja detta tävlingsnummer säkerställer du inte bara att du följer tävlingsreglerna, utan också att du gör det med stil och bekvämlighet.

Produktdetaljer
Hansbo
820361
Reviews