Aktivt Kol pulver 100g

Aktivt kol består av karboniserad bambu och har användningsområden inom mat och hudvård. När pulvret intas invärtes abso... Läs mera nedan

1443-9407
Rawpowder
157,00 kr
Inkl. moms Leveranstid 2-3 dagar
Kvantitet
Skickas omgående

  Personlig service på telefon
  Fri frakt från 699 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Beskrivning

Aktivt kol består av karboniserad bambu och har användningsområden inom mat och hudvård. När pulvret intas invärtes absorberas de skadliga och oönskade ämnen i mag-tarmkanalen och förhindras från att tas upp i kroppen. Det aktiva kolet fungerar som en antioxidant och är neutralt i både smak och lukt. Ger även en härligt svart färg till det mesta.

''

REKOMMENDERAD ANVÄNDNING:
Ta ½ tsk 1 till 2 gånger om dagen i ett glas vatten  smoothie eller annan vätska 1 timme före eller 2 timmar efter måltid. Pulvret används också utvärtes i ansiktsmasker kroppsprodukter eller munhygien. Tas inte i samband med medicinering. Detta kosttillskott bör inte användas som en ersättning för en balanserad och varierad kost. Den är lämplig för veganer.

 

FÖRSIKTIGHET: Överskrid inte angiven rekommenderad dagsdos. Inte lämpligt för barn gravida eller ammande. Rådgör med din läkare.

 

FÖRVARING: Förvaras i ett svalt mörkt och torrt utrymme. Öppnad förpackning bör tillslutas för att undvika fukt och förlänga hållbarheten. Förvaras utom räckhåll för barn.

"'

INGREDIENSER: Vegetabiliskt aktivt svart kol pulver från Bambu.

 

URSPRUNGSLAND: Kina.

 

INNEHÅLL per 100 gram:
Aktivt kol: 97g
Järn: 0 45ug
Fosfor: 4 6ug
Kalcium: 3ug

"''
Produktdetaljer
Rawpowder
1443-9407