• −50%
Aubrion Sudbury Ridstrumpor (Pink, One Size)

Aubrion Sudbury Ridstrumpor (Pink, One Size)

- Perfekt accessoar för ridentusiaster
- Funktionella och stilfulla
- Fantastisk passform i One Size
- Tillverkade av bekvämt och hållbart material
- Ger maximal komfort under ridpasset
- Livlig och iögonfallande rosa färg
- Förstärkta tår och hälpartier för extra skydd och hållbarhet
- Lätta att tvätta och behåller färg och kvalitet
SH816935
Shires
69,00 kr
34,50 kr Spara 50%
Inkl. moms
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Aubrion Sudbury Ridstrumpor (Pink, One Size) är den perfekta accessoaren för alla ridentusiaster där ute. Dessa ridstrumpor är inte bara funktionella, de är också otroligt stilfulla och kommer garanterat att få dig att skilja dig ut i stallet.

En av de stora fördelarna med Aubrion Sudbury Ridstrumpor är deras fantastiska passform. De är tillverkade i en "One Size" som passar de flesta storlekar, vilket gör det enkelt att hitta rätt storlek utan att behöva prova flera olika alternativ. Detta är särskilt fördelaktigt om du behöver köpa ridstrumpor som present och inte är säker på den exakta storleken.

Dessa ridstrumpor är tillverkade av högkvalitativt material som är både bekvämt och hållbart. De är tillverkade av en mjuk och stretchig bomullsblandning som ger en perfekt passform och maximal komfort under ridpasset. Du kommer inte att behöva oroa dig för skav eller obehag, även under de längsta och mest intensiva ridturerna.

Aubrion Sudbury Ridstrumpor är helt rosa, vilket ger en snygg och feminin touch till din ridutrustning. Den rosa färgen är livlig och iögonfallande, vilket gör att du sticker ut på ridbanan. Du kommer definitivt att få komplimanger och beundrande blickar när du bär dessa ridstrumpor.

Utöver den stilfulla designen har Aubrion Sudbury Ridstrumpor också några praktiska egenskaper. De har förstärkta tår och hälpartier, vilket ger extra skydd och hållbarhet där det behövs som mest. Detta är särskilt fördelaktigt för ridning, där stötar och friktion kan orsaka slitage på strumporna.

Dessa ridstrumpor är också lätta att tvätta och hålla rena. De kan enkelt maskintvättas och behåller sin färg och kvalitet även efter upprepade tvättar. Du kommer inte att behöva oroa dig för att strumporna bleknar eller slits ut snabbt.

Sammanfattningsvis är Aubrion Sudbury Ridstrumpor (Pink, One Size) en fantastisk produkt för alla ridentusiaster. Med sin perfekta passform, högkvalitativa material, stilfulla design och praktiska egenskaper kommer dessa ridstrumpor säkert att bli en favorit i din ridutrustning. Ge dig själv eller någon annan ridare en riktigt speciell present genom att köpa dessa fantastiska ridstrumpor. Du kommer inte att bli besviken!

Produktdetaljer
Shires
SH816935
Reviews