Moms visas:

Vitlök

Det är känt sedan ett tagt att vitlök sänker de dåliga blodfetterna, som är en grundorsak till hjärt-kärlproblem.  Forskare har upptäckt ytterligare en egenskap i vitlöken. Den kan skydda mot hjärtinfarkter.

Så stärker vitlök ditt hjärta: 

  • Vitlök sänker blodfetterna som kan orsaka hjärt-kärlsjukdom.
  • Kosttillskott med vitlök i mycket höga koncentrationer stabiliserar förkalkningar i kärlen så att de inte spricker. Därmed får du bättre skydd mot hjärtinfarkt.
  • Den blodförtunnande effekten av vitlök gör att blodproppar och stroke motverkas. När du äter vitlök ökar nämligen hastigheten på de röda blodkropparna, vilket gör blodet mer lättrinnande och avhjälper att proppar bildas.
  • Hög koncentration av vitlök sänker även blodtrycket.

Vitlök

Felaktiga bakterier i tarmarna ger inte bara besvär i tarmarna utan utsöndrar bakteriegifter som aktiverar kroppens immunförsvar i tarmslemhinnan. Immunförsvaret kan då ”överreagera” och bilda olika ämnen som ger inflammationer i kroppen.

Ett vanligt symtom på tysta inflammationer är att man kan bli trött och få lite ont i leder och muskler.

Vitlöken är ett medel mot åldrandets symtom av högsta rang. Djurförsök har visat att den kan få åderförkalkningar att delvis tillbakabildas. Det finns även studier som ger stöd för att vitlök motverkar cancer. Små doser vitlök stimulerar även tarmmotoriken. Det betyder att tarmförslappning, som leder till förstoppning, motverkas.

Sjukdomsframkallande parasiter och bakterier sprids idag via maten och dricksvatten och ger besvärande tarmsjukdomar. Bakterierna blir allt mer antibiotikaresistenta . Gammal beprövad erfarenhet har ”glömts” bort, ex vitlökssaftens antibiotiska verkan mot inte bara E-coli utan även mot salmonella och multiresistenta bakterier.

Vetenskapliga studier visar att vattenbaserade vitlöksextrakt (Vitlökssaft) har en antibiotisk verkan mot inte bara E-coli utan även mot salmonella och multiresistenta bakterier.

 Multiresistenta tarmbakterier och tarmparasiter ökar ohälsa och tarminfektioner. Vetenskapliga studier visar att vattenbaserade vitlöksextrakt (Vitlökssaft) har en antibiotisk verkan mot inte bara E-coli utan även mot salmonella och multiresistenta bakterier.

 Det är en urgammal erfarenhet att vitlök i ex. korv, förlänger dess hållbarhet. Idag vet man att vitlökens antibiotiska verkan motverkar bakterieväxt i korv!

 Ju fler parasiter och sjukdoms framkallande bakterier vi har (kallas för bioburden) i tarmarna, desto svårare får kroppen att bekämpa dessa. Genom att regelbundet använda vitlökssaft sänker man bioburden (bakterie- och parasitmängden) i tarmarna och understödjer därigenom kroppens eget försvar mot både bakterier och parasiter i tarmarna.

 

Produkter

Övrigt

Handla

Information

Google Kundrecensioner. 


Moms visas: