Moms visas:

SALT

Himalayasalt passar så väl till matlagningen som till hälsokuren. Salten kan även användas till att göra sole-vatten eller för att återställa salthalten efter en varm dag. Rosa salt finns både finfördelat och i granulat. Det svarta saltet innehåller svavel som ger dess karaktärisktiska doft och mörka färg. 

Vanligt bordssalt kommer på sätt och vis från havet, men det har bearbetats innan det når dig. De främsta processtegen tar bort mineraler, magnesium och jod. Samtidigt läggs kaliumjodid och dextros till, och även en blekande agent. Detta gör att man går miste om många fördelar med havssalt. Det görs för att det ska bli enklare att lägga till det i din mat, samtidigt som det gör att saltet ser bättre ut och håller längre. Man trodde förr att “äkta” havssalt inte var bra för människor, men sedan dess har det visat sig att det faktiskt är bra för kroppen och att det dessutom finns många fördelar med havssalt.

Makai Deep Sea Salt® är förmodligen det renaste havssaltet i världen och med största sannolikhet det godaste saltet.

Makai-saltet tas från 600 meter under havsytan genom hållbara metoder för skörd.

Detta utsökta, mineralrika havssalt innehåller hög halt av magnesium, kalcium och kalium samt en mängd spårämnen som saknas på havsvattnets yta, fem gånger mer än Himalaya-salt

Produkter

Övrigt

Handla

Information

Google Kundrecensioner. 


Moms visas: