Moms visas:

EKHOLMS PROB SERIE – FÖR EN OPTIMAL HUD OCH PÄLSVÅRD

PROB serien är en av de mest kända och effektivaste naturprodukterna mot hudproblem på marknaden. De är speciellt anpassade för extra känslig, irriterad hud och lämpar sig väl till hästar, hundar och andra djur.

Används också i förebyggande syfte samt vid redan uppkomna hudproblem och om du som utställare ställer extra höga krav.

PROB rekommenderas av många Veterinärer!

Effektiv, snabb, dryg, enkel, ekonomisk, giftfri, miljövänlig.
Hästar, hundar, katter, nötkreatur mm.
Stoppar klådan
Även i extremt svåra fall
Kletar ej

Produktinformation

Samarbetet med våra kunder har hjälpt oss att utveckla våra produkter till att bli en av marknadens bästa och effektivaste produkter.

I dag kan vi säga att det är ytterst sällan vi stöter på hästar eller hundar där PROB inte skulle fungera, över 90% får verkligen hjälp. Vad vi vet så har PROB använts även till katter, råttdjur, minigrisar, får mm. med lika bra resultat.

PROB ger snabba resultat. En del av djuren svarar positivt från första behandlingen, men senast inom en vecka, kommer du att se en märkbar förbättring.

PROB har kommit för att stanna och bedöms av våra kunder som den enklaste, effektivaste och mest ekonomiska produkten som finns på marknaden. PROB är enkel att använda, ingen fet och kletig produkt. Om hunden hoppar upp på soffan efter behandlingen, behöver det inte innebära katastrof. Med PROB slipper hästarna även risken för brännskador i sommarhettan.
PROB är bra även för friska djur.
PROB är ett utmärkt allmänt schampo. Pälsen blir ren, blank och fin och lätt att kamma efter tvätten. PROB torkar inte ut varken hud eller päls. Enligt våra kunder blir pälskvalitén betydligt bättre. Vita hundar och hästar blir vita med en tvätt. Färgade och svarta hundar får en fin lyster i pälsen, lämpar sig utmärkt även för strävhåriga djur. Innehåller inga blekmedel.

PROB är en fräsch och behaglig produkt att använda.
PROB oljan kan användas vid många problem. Sår läker på några dagar.
PROB produkterna är inga mediciner.
PROB är giftfria naturprodukter som kan användas t.o.m. till små barn.

Av någon oförklarlig anledning svarar nästan alla pälsdjuren positivt, fler än 90% får hjälp,
PROB kan användas av alla dina nära o kära.

 

 • PROB Oljan Innehåller: Örter, rötter, oljor, trätjära och alkohol.
 • PROB Schampon innehåller: Örter, rötter, oljor, trätjära och tensider.
 • PROB DEO - Häst innehåller: Eteriska oljor, örter, trätjära, emulgeringsmedel.
 • PROB DEO - Hund innehåller: Eteriska oljor, örter, trätjära, olivolja, emulgeringsmedel.

Örterna som finns i PROB produkterna är giftfria och innefattar följande örter:

 • Salvia
 • Muskot
 • Daggkåpa
 • Johannesört
 • Kamomill
 • Brännässla
 • Ringblomma

PROB produkterna är mycket dryga

PROB produkterna är registrerade hos Kemikalieinspektionen

Bruksanvisning

Kliande djur mår dåligt både fysiskt och psykiskt. Det är tungt att leva med en ständig klåda. Följ noggrant den enkla behandlingsplanen.
Det mesta hänger verkligen på dig själv hur du lyckas. Bestäm dig redan när du börjar behandlingen, ta reda på hur dessa produkter fungerar. Du kommer att bli glatt överraskad.
PROB produkterna är enkla och lätta att använda och det bästa är att de fungerar snabbt och du slipper allt klet. PROB produkterna är inte mediciner.

1. Börja med att tvätta pälsen med PROB schampo, blöt pälsen och schamponera, Tvätta bort alla gamla hudavlagringar och eventuella rester av andra preparat, innan du börjar behandlingen. Då får du bättre och snabbare resultat. PROB – Schampon löser lätt upp gamla hud avlagringar och tar fram friskare hud. Djuret kan till en början bli mycket mjälligt, det kan lossna t.o.m. stora hud flagor som inte går att skölja bort, detta är ett gott tecken. När pälsen är torr tar du en borste och borstar bort allt. Kvar blir en kanon fin päls och du kommer att märka att ditt djur mår oftast mycket bättre reda direkt efter tvätten.
PROB Schampo är flytande, drygt, lätt att applicera i pälsen.
Låt löddret stå i pälsen upp till 20-30 minuter. Tvätta pälsen helst en gång i veckan men minst varannan vecka. Schampot har en behandlande effekt på hela kroppen.
PROB kan användas även mot ohyra.
Människor med hårbotten-problem kan ofta klara sig med bara PROB schampon.
PROB-Schampon har blivit mycket populär även hos många kennlar och stall till friska djur, djuren blir rena och fina med en tvätt, pälskvalitén blir fin, man kan se att djuren mår bra. PROB är snäll mot huden, torkar inte ut varken huden eller pälsen.

2. Använd PROB oljan då pälsen är torr. Oljan är vattentunn och lätt att applicera i botten av pälsen, tassar, svansrot, man mm. Behandla huden helst 2-3 dagar i rad både morgon och kväll, då får du ett snabbare resultat. Därefter fortsätter du en gång per dag, tills klådan släpper och djuret mår bra. Efter det varannan dag, det är möjligt att det kan räcka med behandling var tredje dag.
Lyssna på signalerna från djuret.
Om det är soligt och varmt kan du behandla lite oftare, vid mulet och kyligare väder lite glesare. Det är djuret som skall bestämma hur ofta behandlingen skall ske.
Om effekten sjunker, är det alltid dags för schamponering.

Om du använder eksemtäcke kan du försiktigt prova att ta bort det. Om klådan kommer tillbaka, fortsätt med täcke och prova på nytt att ta bort det om en vecka osv.
De flesta hästarna klarar sig helt utan eksemtäcke.
Du behöver inte vara rädd för sår, såren läker efter några dagar.

Vid mugg, rasp, svamp, skabb mm, behandla varje dag, gärna till en början två gånger per dag. Tvätta helst en gång per vecka.
Vid benskabb, tvätta hästen med PROB schampon och behandla dom utsatta ställen med PROB olja, till en början varje dag tills skabben släpper.
Skabb är smittosamt, därför borde alla hästar i stallet behandlas samtidigt, även friska.
Oavsätt att du får bort symptomen måste du fortsätta behandlingen upp till ett par veckor så alla äggen är kläckta och borta.
Skabben kan vara svår att få helt bort för att smittan ligger oftast även i stallet som kan vara svår att sanera.
Om du använder PROB schampot regelbundet kan du minska risken för ny skabb smitta, på köpet får djuret en fantastiskt fin päls och djuret mår bra.

Vid användning av PROB-Oljan, Undvik ögon och slemhinnor p.g.a. att oljan innehåller alkohol.
Vid rävskabb tvätta djuret en gång per vecka.
Använd oljan där skabben är som värst, för att få snabba resultat.
Om du har skabb rävar i närheten kan du oftast undvika smittan med att schamponera ditt djur en gång i veckan i förebyggande syfte, för att minska smittorisken. Extra viktigt bland jakthundar, där hundarna oftast är svåra att skydda mot smittan.
Djur med rävskabb borde byta miljö var tionde dag. Kom ihåg att djuret är värddjuret för ohyran. Om du byter miljö, slipper du rundgång och blir snabbare av med eländet. Utan värd djuret dör skabben av sig själv på ca 10 dagar.
Produkterna innehåller inga gifter. De kan användas till det mesta i utvärtes bruk.

Vid sommareksem får du det bästa resultatet om du börjar behandlingen innan problemen bryter ut, helst tidigt på våren. Oftast kan man stoppa eller drastiskt minska kliandet och djuret mår bra hela sommaren. Det är alltid lättare att undvika och underhålla ett problem, än att jobba bort sår, skorv och klåda. Om du börjar i tid är det sannolikt att du inte behöver plocka fram eksemtäcket. Djuret mår alltid bättre utan täcke, vinden kommer åt att rufsa i pälsen.
Om du börjar i tid, kommer djuret inte in i kliandets ovana.

När symptomen försvinner, får du inte glömma att du har ett eksemdjur.
Om du slarvar med behandlingen, kommer klådan tillbaka, då får du åter jobba hårt för att få bort eländet.
Pyssla hela tiden lite med djuren, då kommer du lättast undan och du har ett lugnt och frisk djur hela

3. PROB-DEO - Häst till hästar. Späd ut med vatten 1:1, spraya 1 gång per dag med tex. blomsterspruta, PROB - Deo är effektiv och ger dina djur trygghet, lugn, frid och fröjd på sommar betet och i skog och mark. Undvik ögon och andningsvägar.

4. PROB –DEO Hund. Ger din hund trygghet, lugn, frid och fröjd i skog och mark Borsta mothårs och spraya in i pälsen varannan dag över ryggen och magen, Om du har en långhårig hund är det viktigt att du får sprayen så nära huden som möjligt, du kan koncentrera dig på två eller tre ställen på hunden.
Kroppstemperaturen aktiverar PROB effekten
kan ev. missfärga vita hundar en aning. Tvätta helst 1 gång i veckan men minst varannan vecka med PROB- Schampon för att hålla pälsen ren och undvika samlingar i pälsen.
PROB-Schampon ger samma effekt som PROB-DEO i ca 3-4 dagar, många kennlar säger att effekten kan hålla t.o.m. upp till en vecka, låter nästan lite osannolikt.

PROB-Produkterna innehåller inga gifter
Ingen risk för dopping. Karenstid i tävlingssammanhang är 0 timmar.
Du kan lugnt experimentera dig fram, det finns ingenting som är skadligt i utvärtes bruk.
Kräver inga skyddshandskar, om du har problem med dina händer, blir du troligen av med det också.

PROB produkterna är giftfria växtbaserade naturprodukter, inte mediciner

PROB är mjukar upp och stillar oftast klådan mycket effektivt.

Några kundbrev från våra nöjda påhittiga djur ägare och deras användning och uppfattning om våra produkter.

"Gola min häst kan gå ute hela dagarna utan varken klia sig eller vara otålig p.g.a. mygg, broms, knott mm. Innan jag började med Prob hade hon kliat av all man och svans och var sårig i ansiktet, under magen, öron, nu syns det knappt att hon är en eksemhäst. Jag smörjer henne varannan dag och tvättar henne med Prob schampo en gång i veckan. Tack för att problemen blivit mindre tackvare Prob"

Lena Björnberg, Wolberg


"Vår häst är en 20-årig ponny, som förmodligen upplever sin första kli-fria sommar. Han har både man och svans kvar. Förr om åren har det mesta åkt av när han stått och kliat sig. Han är mycket lugnare. Nu i slutet på juni och början av juli har vi smort in honom varje dag för det varit så soligt, annars räcket det med varannan dag, han är inte symptomfri för han är skorvig i både man och svansfäste men olja mjukar upp det. Jag har rekommenderat medlet till andra bekanta som har problemdjur. Dessutom har jag en väninna som jobbar på djursjukhuset i Helsingborg, och har bett henne sprida informationen."

Vänliga hälsningar Lena Nyström, Ödåkra.


"Min hund har inte ätit en enda kortisontablett sedan jag började med ert schampo och olja! Jättebra. Sen vi kunde sluta med kortisonet har hon dessutom gått ner i vikt, och ser inte längre så uppsvälld ut. Hon börjar bli riktigt fin. Vi har haft en framgångsrik vår och sommar. Mitt lilla bustroll har lyckats bli både tjänstehund (räddning) och brukschampion i spår! :o) Livet leker! Det var fler än jag som tyckte produkterna var kalasbra, så jag har gjort en ny beställning."

Ha en fortsatt trevlig sommar Mvh Annette Johansson


"Svullnaden och irritationen i hundens öra dämpades efter 2 dagars användning. Hästens eksem måste behandlas var dag, annars blossar det upp igen, men jag började inte behandla förrän i mitten av juli."

Lena Olsson, Boliden.


"Schampot har löst upp alla skorpor, så att håret snabbt kan växa upp igen, oljan torkar upp såren bra, dom är ej blöta och kladdiga som innan"

Christina Lane Uddevalla


"För min häst har det inneburit att han kan vara ute på sommaren och ha sin man o svans kvar, han tycker livet är toppen, Tack

Rita Lotta Gustavsson, Öresundsbro


"Bästa hjälpen hittills, håller huden mjuk och lätt att applicera, verkar hålla även insekterna på avstånd, hindrar klådan."

Kerstin Jarmland. Eksjö


"Jag började behandlingen när min islänning fått problem och kliat sönder sig i pannan och ansiktet. Efter första och grundliga behandlingen med schampon + oljan slutade han klia sig. Nu efter en vecka är ansiktet + pannan återställda." Tack! Från mig och min Isländska vän. Nu kan vi se fram emot en sommar i stället för tvärtom att befara den. Med vänlig hälsning/Ann


"Tack för att ni finns med era suveräna produkter. Min Islandshäst har eksem som många andra islänningar, men tack vare era produkter har jag nu fått eksemen under kontroll. Keep up the god work."

Mvh Theres Björklund


"Vill bara berätta att mina lilla westie nu blivit av med sin klåda i stjärten. Vi har undersökt analsäckarna och maskat av men inget hjälpte. Det var hopplöst och så tråkigt att se henne olycklig. Av en slump hittade jag Prob-schampot på nätet. Jag har baddat stjärten med några droppar schampo varje dag och klådan försvann nästan omedelbart. Fantastiskt. Tack!" Hälsningar Ulla


"Nu har jag provat olja och schampo med kanon resultat. Vill tacka för det och har även en fråga. Vår ras har mycket problem med svamp I öronen.

Kan man tvätta öronen med oljan?" Hälsning Elisabeth

Svar: Så länge du håller dig till ytteröra går det bra, oljan får inte rinna in i örat.


"Jag har nu badat mina hundar med Prob schampo ett längre tid och ser nu att päls, hud är kanon fina. Den äldre hade problem med mjäll, klåda efter en sent upptäckt rävskabb, var till veterinären 5 gånger innan jag lyckades få ta ett prov som skulle visa om hon led av rävskabb, vilket hon gjorde, men vid det laget hade hon stora variga sår allmän infektion och början på blodförgiftning, sedan när hon var pigg så var pälsen hemsk samt att hon var mjällig och hade kvar en viss klåda. Den är nu BORTA tack vare Prob oljan och Prob schampot. Så tack än en gång för detta toppen schampo och oljan. Nu är hon så fin och glansig i pälsen. Den yngre har inte haft nåra problem men badas i Prob ändå, med samma fina resultat."

Rakel & Wheaten tjejerna i Sollefteå


"Fungerar utmärkt, förra sommaren var hästen redan full med sår när vi började behandla o det fungerade ändå. Hon är inte helt symtomfri men näst intill. Vår ponny var utav veterinär redan utdömd o skulle tas bort så snar hon fick symptom förra sommaren, men finns nu kvar i ridskolan."

Ullrika Hägglund / Matfors Ryttarförening


"Oljan doftar gott o gör tydligen gott där den masseras in. Min häst har under många somrar inte kunnat ha varken träd, buskar, husväggar eller någonting i närheten utan att klia sig. Detta är första sommaren då nästan ann har man o svans är kvar. Endast vänskaplig klia förekommer. Svullnaden i manken o svansen minskar betydligt. Sår har helt uteblivit. Han är lugn ute såväl som inne o beter sig som övriga hästar."

Nettan Nordén, Tärnsjö

 

Produkter

Övrigt

Handla

Information

Google Kundrecensioner. 


Moms visas: