Moms visas:

Nyponpulver- Populärast

Obesprutade Nyponpulver (2:an T&A Nyponpulver)

EN DUNDER KUR. 

C-vitamin - håller dig frisk och du får ett starkt immunförsvar

NYPON OCH NYPONPULVER INNEHÅLLER OVANLIGT MYCKET C-VITAMIN

Tack vare sitt höga innehåll utav fytokemikalier så stärker nyponet immunförsvaret i kroppen och hjälper till att behålla cellerna unga.

Nyponet har sedan länge använts för att bygga upp och rensa kroppens bindväv i t.ex. ådersystemet och för att stödja elasticiteten i bl.a. benen, hjärnan och hjärtats ådror.

Hudens vän. C-vitamin har även positiv effekt på rynkorna.

När det når läderhuden börjar en cell, fibroplastica, att producera nya kollagentrådar, ungefär som en kabelmaskin Källa: Docent Harry Beitner, Karolinska sjukhuset.

Nypon kan vara hälsobringaren som får ordning på både kolesterol och blodtryck.

Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets och benstommens normala funktion

Nyponpulver är känt för leder och artros.

Flera studier visar att nyponpulver har god effekt vid artrosbesvär som ledvärk, stelhet och försämrad ledfunktion. Det är galaktolipiden ett ämne som finns i nypon som har en antiinflammatorisk verkan som hjälper till att lindra värken.

Galaktolipiden verkar lokalt genom att minska de vita blodkropparnas väg mot inflammationen. När blodkropparna rör sig långsammare så minskar även smärtan och svullnaden och lederna blir då rörligare. Galaktolipid består av både fettsyror och sockerarter

Nypon bidrar till att bibehålla ledernas normala funktion samt är en god källa för C-vitamin som bidrar till normal kollagenbildning.

Vitaminerna, antioxidanterna och dess smärtlindrande verkan får du med på köpet. Om du tränar hårt på gymmet och känner att dina leder inte hänger med riktigt i din utveckling så kan ett nyponpulver vara svaret på problemet.

I nypon finns minst 40 naturliga högaktiva hälsoämnen - exempelvis aminosyror, A-vitamin, många B-vitaminer, Biopektin, C- och E-vitamin, Fluor, Fosfor, Jod, Järn, Kalium, Litium samt högvärdiga antioxidanter som Betakaroten, Kisel, Krom, Selen, Magnesium och Zink. Nyponets organiska syror, ex. Svavel och Folsyra, stimulerar all kroppscirkulation.

Nyponpulver är känt för leder och artros.

NYPON OCH NYPONPULVER INNEHÅLLER OVANLIGT MYCKET C-VITAMIN

C-vitamin deltar bland annat vid bildandet av collagen, "cementen" som binder samman kropps-cellerna, i bindväven. Den stärker blodkärl och hud. Den får sår att läkas snabbare. Den är viktig för cellernas försvar mot fria syre-radikaler (=viktig anti-oxidant). Den skyddar fettämnen i kroppen mot att oxidera/härskna.

Dess uppbringade aktivitet skyddar mer mot bakterier och virus, exempelvis återkommande familjeförkylningar, hals- och kroppsinfektioner

I Norsk läkartidning publicerades nyligen att nypon är den frukt som innehåller den högsta halten antioxidantia. Denna egenskap är knuten till frukters färg och röda samt blå frukter innehåller höga halter. Nypon har en mycket hög halt av C-vitamin

T&A NYPONPULVER 2:AN är en ren natur- produkt; ett nypon- pulver av nyponskal och nyponkärnor. Till produkten används endast vilt växande nypon (Rosa Canina) från bergen i Chile, där jorden inte är använd för jordbruk med konstgödsel och besprutning eller förorenad av avgaser från bilar och industri.

I detta område, på den höga höjd som nyponen plockas, existerar inte den insekt som livnär sig på nypon och därför är produkten helt fri från mask. Förmodligen är nypon från detta område den enda maskfria nyponprodukten som finns att köpa.

T&A NYPONPULVER 2:AN är ugnstorkade, ej soltorkade utomhus. Det är en fördel för att bevara innehållet av C- och B-vitamin. För ett effektivt bevarande av vitaminerna gäller det att snabbt få ner vattenhalten vid en jämn och lagom temperatur. Vid ugnstorkning har man full kontroll över torkprocessen.

Produkter

Övrigt

Handla

Information


Moms visas: