Moms visas:

SHOO!TAG -FÖR HUNDAR MOT FÄSTINGAR.

Shoo!TAG™ är ett giftfritt, naturvänligt och behändigt alternativ då man vill skydda människor och djur mot irriterande insekter som myggor, fästingar och flugor. Skyddar i 4 månader (en sommar) 30 dagars Nöjd kund garanti

FÖRDELAR

* Helt giftfritt

* 100% utan bekämpningsmedel

* Helt säker för husdjur och människor

* Luktfri, stör inte ditt husdjurs luktsinne

* Lämplig för användning med valpar och kattungar

* Skyddet varar en sommar

* Vattenresistent. Tål bad

* 30 dagars nöjd kund garanti.

 

FRÅGOR & SVAR

ANVÄNDARNAS ERFARENHETER
Shoo!TAG™-kortet är mycket användarvänligt: (2 kort) Fäst kortet vid hästens man eller och svansrot.Var noga med att magnetremsan är vänd mot hästen. Shoo!TAG™ hjälper kroppen att modifiera sitt naturliga, elektriska fält genom att lägga till särskilda frekvenser som vissa insekter reagerar på. På så sätt fungerar användarens eget elektriska fält som insektavvisare. Produkten påverkar inte elapparater, och den är ofarlig för både hälsan och miljön. Det tar 36-48 timmar innan produkten ger fullt skydd.

VATTENTÄT,
LUKTFRI,
INGET BATTERI,
NÖJD KUND GARANTI!

SÅ FUNGERAR DET

Shoo!Tag kortet har en liten magnetremsa som innehåller ett unikt, tredimensionellt, elektromagnetiskt och statiskt fält som tillsammans med användarens naturliga, elektriska fält skyddar mot insekter.
Kortet förstärker alltså bara användarens eget elektriska fält (som användaren själv sänder ut naturligt) genom att lägga till några frekvenser, som insekterna i studier har visat sig undvika.
Kortet tar inte energi från användaren, utan förstärker endast den energi som redan finns.
Eftersom kortet endast använder sig av jordens egna energier, har det inga negativa följder för användaren.

Shoo!TAG™-serien innehåller egna produkter för hundar, hästar och människor. Varje kort är specialanpassat enligt en viss insektart (myggskyddet biter alltså inte på fästingar) och en viss användare (kortet för hundar kan alltså inte användas av människor).

Korten för hundar och hästar lämpar sig för alla raser oberoende av vikt och kan också användas av djur som är dräktiga eller dias.
På samma sätt lämpar sig människornas kort för alla människor oberoende av ålder och vikt, och de kan också användas av kvinnor som är gravida eller ammar.
Produkten skall helst användas oavbrutet. På så sätt uppnås den bästa effekten, samtidigt som skyddet mot insekter blir kontinuerligt.
I synnerhet hos djuren är det bra med oavbruten användning (djuren är ju ute många gånger om dagen, så det är bra om insektskyddet är kontinuerligt).

HUR ANVÄNDER JAG SHOO!TAG?

Hundar: Kortet är litet, cirka 3 x 5 cm, och fästs i hundens halsband med hjälp av ringen som medföljer förpackningen.
Den sida som är försedd med magnetremsa skall vändas mot djuret.
När kortet skall användas av en liten hund, kan kortet klippas mindre längs den streckade linjen; i detta fall slängs den övre delen (utan magnetremsa) bort.

Kortet bör placeras så att det inte repas eller bryts; en skadad magnetremsa kan göra att produkten inte fungerar. När produkten skall användas av hundar som rör på sig mycket, kan den också tejpas fast på halsbandets insida med vävtejp, så att uppkomsten av repor förebyggs. I detta fall måste man se till att magnetremsan inte täcks med tejp och att den är vänd mot hunden.

Två kort: Om hunden skall använda två kort, kan det ena kortet klippas mindre längs den streckade linjen.
Placera det mindre kortet jämsides med det större kortet på så sätt, att bägge kortens magnetremsa är synlig och magnetremsorna inte hamnar mitt emot varandra.
Korten har två hål, så bägge korten kan fästas med hjälp av ringen på hundens halsband.
 
OBS! Beakta alltid följande aspekter: Magnetremsan skall vara vänd mot användaren Magnetremsan får inte täckas med något, och den får inte repas Kortet får inte placeras så att det kan vrida sig

NÖJD KUND GARANTI
Du kan returnera förpackningen inom 30 dagar och då får du alla pengar tillbaka (förutom eventuell frakt). Gäller en produkt per hushåll.

SPECIFIKATIONER:
Dimensioner: 30x50x1 mm Vikten är endast 3g Skyddar i 4 månader (en sommar)

*******************************

Garanti
30 dagars nöjdhetsgaranti: Om du inte är nöjd med din Shoo!TAG™-produkt, får du tillbaka pengarna du betalat för den, om du returnerar produkten inom 30 dagar.
Lämna tillbaka produkten till inköpsstället tillsammans med följande bilagor: produkten inklusive förpackning inköpskvittot i original (produktens pris, inköpsdatum och inköpsställe bör framgå) ett brev med upplysningar om orsaken till returneringen och dina kontaktuppgifter. OBS: Garantin berör endast 1 Shoo!TAG™-kort/hushåll.
Om någon av ovannämnda bilagor fattas, kan vi inte ge tillbaka pengarna. Produkten är patenterad och skyddad av upphovsrättslagen. Alla rättigheter förbehållna © 2010 Energetic Solutions Ltd.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
lu-3971


Produkter

Övrigt

Handla

Information


Moms visas: