Gummiring till säkerhetsstigbygel

Gummiringen ger säkerhet, stabilitet, komfort och hållbarhet i stigbyglar. Enkel att använda och perfekt passform. Optimal stabilitet och säkerhet för ryttare.

843520
Hansbo
26,00 kr
Inkl. moms
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Gummiringen till säkerhetsstigeln är en viktig komponent som används för att förbättra säkerheten och stabiliteten hos ridstigbyglar. Denna ring är tillverkad av högkvalitativt gummi som är både hållbart och flexibelt. Den är utformad för att passa perfekt runt stigbygeln och tillåter enkel och säker användning.


1. Säkerhet: Gummiringen spelar en avgörande roll för att förhindra att stigbygeln lossnar från sadeln vid en eventuell olycka eller om ryttaren skulle ramla av hästen. Den håller fast stigbygeln på plats och minskar risken för att foten fastnar i stigbygeln, vilket kan leda till farliga situationer.

2. Stabilitet: Genom att använda en gummiring får ryttaren bättre stabilitet och balans i sadeln. Ringen ger en viss flexibilitet och rörelsefrihet åt stigbygeln, vilket gör att den kan anpassa sig efter ryttarens rörelser och minska risken för att foten glider ur stigbygeln.

3. Komfort: Gummiringen ger även en extra nivå av komfort för ryttaren genom att minska trycket på foten. Den fungerar som en stötdämpare och absorberar stötar och vibrationer som kan uppstå under ridning. Detta minskar belastningen på foten och gör det mer bekvämt att rida under längre perioder.

4. Hållbarhet: Gummiringen är tillverkad av högkvalitativt gummi som är känt för sin hållbarhet och långa livslängd. Den är motståndskraftig mot slitage och tål även tuffa väderförhållanden, vilket gör den idealisk för utomhusridning.

5. Enkel användning: Gummiringen är lätt att sätta på och ta av stigbygeln. Den har en perfekt passform och glider inte av under ridning. Dess flexibilitet gör att den enkelt kan sträckas för att passa olika storlekar på stigbyglar.


Gummiringen till säkerhetsstigbygeln är en oumbärlig komponent för ryttare som prioriterar säkerhet och stabilitet under ridning. Dess förmåga att hålla stigbygeln på plats och förhindra att foten fastnar är avgörande för att undvika olyckor. Dessutom ger den en extra nivå av komfort och är tillverkad av hållbart material. Med denna gummiring kan ryttare känna sig trygga och bekväma i sadeln samtidigt som de får optimal stabilitet och säkerhet.

Produktdetaljer
Hansbo
843520
Reviews