Moms visas:
Muckboot: Tack - Gummistövlar. Skaftet är av neopren med insida i air mesh som leder fukt och värme från foten. Muckboot: Tack - Gummistövlar. Skaftet är av neopren med insida i air mesh som leder fukt och värme från foten. Muckboot: Tack - Gummistövlar. Skaftet är av neopren med insida i air mesh som leder fukt och värme från foten. Muckboot: Tack - Gummistövlar. Skaftet är av neopren med insida i air mesh som leder fukt och värme från foten.

Muckboot: Tack - Gummistövlar. Skaftet är av neopren med insida i air mesh som leder fukt och värme från foten.

Gummistövlar från Muckboot. Unika passform med stötabsorberande och halksäker sula. Designade för alla former av utomhusaktiviteter

Vulkaniserad vattentät naturgummi runt hela foten och nedre delen av skaftet. Övre delen av skaftet är av neopren med insida i air mesh som leder fukt och värme från foten.Skaftet är alltså mjuk och flexibelt och kan även vikas ned vid behov. 

Tack vare neoprenet och innerfodret håller stövlarna värmen utan extra sockor i ner till -17ºC Sulan på Muckboot har likt många löparskor en inbyggd luftsula som absorberar stötar och gör dom mycket sköna att vandra i. Stövlarna kan även tvättas i tvättmaskin och har uttagbar innersula som kan tvättas och torkas separat. Skafthöjd på ca 35 cm. Storlekstabell klicka härTyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
22-Tack46


Produkter

Övrigt

Handla

Information

Google Kundrecensioner. 


Moms visas: