GALLOP STAIN REMOVING SHAMPOO 500 ML

GALLOP STAIN REMOVING SHAMPOO 500 ML är en högpresterande schampo som effektivt tar bort fläckar från hästens päls. Schampot har en mild formula som är skonsam mot hästens känsliga hud och är enkel att använda utan speciell utrustning. Det är det perfekta valet för hästägare som vill ha en effektiv och enkel metod för att hålla hästens päls ren och fräsch.
20020
159,00 kr
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Skickas omgående

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
HemSchampo/BalsamHästvårdSchampoHäst
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning
GALLOP STAIN REMOVING SHAMPOO 500 ML är den perfekta lösningen för hästägare som vill ha en enkel och effektiv metod för att ta bort fläckar från hästens päls. Denna schampo är speciellt formulerad för att ta bort envisa fläckar utan att skada pälsen eller orsaka irritation.

Effektiv fläckborttagning

GALLOP STAIN REMOVING SHAMPOO 500 ML är en högpresterande schampo som effektivt tar bort fläckar från hästens päls. Den speciella formeln är utformad för att tränga in i pälsen och lösa upp smuts och fläckar, så att de kan sköljas bort med lätthet. Du behöver endast applicera en liten mängd schampo på den fläckade ytan och arbeta upp ett lödder för att rengöra området.

Mild formula

GALLOP STAIN REMOVING SHAMPOO 500 ML har en mild formula som är skonsam mot hästens känsliga hud. Schampot är speciellt utformat för att inte torka ut eller irritera huden, vilket gör det till ett utmärkt val för hästägare som vill ha en produkt som är mild nog att använda dagligen. Detta gör att du kan använda schampot regelbundet för att hålla hästens päls ren och fräsch.

Enkel att använda

GALLOP STAIN REMOVING SHAMPOO 500 ML är enkel att använda och kräver ingen speciell utrustning. Du behöver bara applicera schampot på den fläckade ytan och arbeta upp ett lödder för att rengöra området. Efter att du har tvättat av schampot behöver du bara skölja av området med vatten och torka pälsen med en handduk.

Slutsats

GALLOP STAIN REMOVING SHAMPOO 500 ML är den perfekta lösningen för hästägare som vill ha en effektiv och enkel metod för att ta bort fläckar från hästens päls. Schampot är speciellt utformat för att vara mild mot hästens hud och päls, vilket gör det till ett utmärkt val för daglig användning. Med dess högpresterande formel kan du vara säker på att hästens päls kommer att vara ren och fräsch efter varje användning.
Produktdetaljer
20020
Reviews