Sax 16 cm

- Ultimat precision med 16 cm sax
- Perfekt för trimning av man, svans m.m.
- Ger en ren och jämn klippning
- Användbar för att klippa olika material
- Snygg och elegant design
- Ergonomiskt utformade handtag
- Skarpa, hållbara blad
- Lättanvänd och bekväm

770502
Hansbo
166,00 kr
Inkl. moms Beställningsvara 3-7 dagar
Antal
Beställningsvara 3-7 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Päls & hud-vårdSaxarHusdjur
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning


Upplev den ultimata precisionen med vår 16 cm sax. Skräddarsydd för att möta dina behov, är denna sax perfekt för att trimma manen, svansen och mycket mer. Den erbjuder en sömlös klippupplevelse som inte bara sparar tid, men också ger dig den exakta finish du strävar efter.

Unik Design och Funktion:

Denna sax är inte bara praktisk, den utstrålar också en känsla av elegans och sofistikering. Den slanka designen, kombinerad med den glänsande finishen, gör den till en stilfull tillägg till din verktygssamling. Men det är inte bara utseendet som gör denna sax speciell, det är dess funktion. Med en längd på 16 cm är denna sax perfekt dimensionerad för att ge dig kontroll och precision vid klippning.

Perfekt för Manen, Svansen och Annat:

Vår 16 cm sax är utmärkt för att trimma manen och svansen på ditt djur. Den är designad för att ge en ren och jämn klippning, vilket gör ditt djur snyggare och mer välansat. Men det stannar inte där. Denna sax är så mångsidig att den kan användas för att klippa en mängd olika saker. Oavsett om det är att klippa tyg, papper eller till och med tunna metalltrådar, gör denna sax jobbet med lätthet.

Praktisk och Lättanvänd:

Vi vet att bekvämlighet och enkelhet är viktigt för dig. Därför har vi designat vår 16 cm sax för att vara så lättanvänd och praktisk som möjligt. Handtagen är ergonomiskt utformade för att ge ett bekvämt grepp, vilket minskar risken för trötthet även vid långvarig användning. Bladen är skarpa och hållbara, vilket garanterar en lång livslängd och konsekvent prestanda.

Slutord:

Med vår 16 cm sax kommer du upptäcka en värld av precision och bekvämlighet. Oavsett om det är att trimma ditt djurs man eller svans, eller att klippa genom olika material, gör denna sax jobbet med lätthet och effektivitet. Prova den idag och upplev skillnaden.

Produktdetaljer
Hansbo
770502
Reviews