• −5%
NAF Sårkräm 50 ml

NAF Sårkräm 50 ml

- Naturlig sårkräm för mindre sår
- Stödjer hudens naturliga sårläkning
- Effektiv och skonsam för snabbare läkning

Karens SWE: 96  

NAF10705
Naf
149,00 kr
141,55 kr Spara 5%
Inkl. moms
Antal
Skickas från vårt webblager inom 2-3 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

NAF Sårkräm 50 ml är en högkvalitativ och effektiv produkt som är utformad för att hjälpa till att läka och skydda sår på hästar. Med sin unika sammansättning av naturliga ingredienser är denna sårkräm skonsam mot hästens känsliga hud samtidigt som den ger optimal läkning.

En av de stora fördelarna med NAF Sårkräm är dess helande egenskaper. Produkten är speciellt framtagen för att främja snabb läkning av sår och skador på hästens hud. Den innehåller en kombination av naturliga ingredienser, inklusive ringblomma och tea tree olja, som har dokumenterade helande egenskaper. Dessa ingredienser hjälper till att minska inflammation och främja cellförnyelse, vilket resulterar i snabbare läkning av sår.

En annan fördel med NAF Sårkräm är dess förmåga att skydda såret mot infektioner och bakterier. Produkten bildar en skyddande barriär på såret som förhindrar att smuts och bakterier tränger in och orsakar infektioner. Detta är särskilt viktigt för att minska risken för komplikationer och främja en snabbare läkningsprocess. Sårkrämen är även vattenavvisande, vilket gör att den håller sig på plats även vid kontakt med vatten eller fukt.

NAF Sårkräm är också lätt att applicera och absorberas snabbt av hästens hud. Den har en mjuk och krämig konsistens som gör det enkelt att fördela produkten jämnt över såret. Dessutom behöver endast en liten mängd kräm användas vid varje applicering, vilket gör att en tub räcker länge och ger bästa möjliga värde för pengarna.

En annan fördel med NAF Sårkräm är att den är skonsam mot hästens hud. Produkten är fri från irriterande kemikalier och innehåller endast naturliga ingredienser som är milda och skonsamma mot hästens känsliga hud. Detta gör att sårkrämen kan användas på alla typer av sår och skador utan att irritera eller skada huden ytterligare.

Slutligen är NAF Sårkräm även mycket prisvärd. Med sin höga kvalitet och effektivitet ger produkten ett utmärkt värde för pengarna. En tub på 50 ml räcker länge och kan användas vid flera tillfällen. Dessutom är sårkrämen mycket prisvärd jämfört med liknande produkter på marknaden.

Sammanfattningsvis är NAF Sårkräm 50 ml en högkvalitativ och effektiv produkt som är perfekt för hästar med sår och skador. Dess unika sammansättning av naturliga ingredienser främjar snabb läkning och skyddar såret mot infektioner. Produkten är lätt att applicera, skonsam mot hästens hud och erbjuder ett utmärkt värde för pengarna. Så om du letar efter en pålitlig och effektiv sårkräm för din häst, är NAF Sårkräm det perfekta valet.

Produktdetaljer
NAF10705
Reviews