• −30%
Sadelgjord curved Classic resår (Brun 100)

Sadelgjord curved Classic resår (Brun 100)

- Anatomiskt formad för perfekt passform
- Följer hästens naturliga linjer för komfort
- Eliminerar tryckpunkter för förbättrad prestanda
- Estetisk blå/gula trippel-resårdesign
- Utrustad med hållbara rostfria stålspännen
- Tre ringar för flexibel anpassning
- Ger ryttaren fullständig kontroll och säkerhet
- Både för professionella och hobbyryttare.
h741920
Hansbo
Kampanjen slutar:
( dagar
tim)
885,00 kr
619,50 kr Spara 30%
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

När det gäller att utrusta din häst med den absolut bästa utrustningen, står Sadelgjord curved Classic resår i en klass för sig. Denna anatomiskt formade gjord gör mer än bara att hålla sadeln på plats - den förändrar spelet för din hästs komfort och prestanda.

Designad med hänsyn till hästens naturliga linjer, följer denna gjord mjukt och smidigt varje kurva på hästens kropp. Resultatet är en perfekt passform som eliminerar tryckpunkter och ger hästen frihet att röra sig naturligt och utan hinder.

Men det är inte bara formen som gör den här gjorden speciell - det är också detaljerna. Med sitt eleganta blå/gula trippel-resårdesign i båda ändarna, ger denna gjord en estetisk glädje som är lika tilltalande som den är funktionell. Men skönheten ligger inte bara i det synliga, utan också i det osynliga. Den här gjorden är utrustad med rostfria stålspännen, vilket garanterar en varaktig hållbarhet och enkel användning.

Funktionen går hand i hand med flexibiliteten, tack vare de tre ringarna för att fästa hjälptyglar. Dessa ringar erbjuder flera alternativ för att anpassa hur gjorden sitter, vilket ger dig total kontroll och säkerhet när du rider.

Sadelgjord curved Classic resår är mer än bara en gjord. Det är en omfattande lösning för hästens komfort och rörelsefrihet, samtidigt som det ger ryttaren fullständig kontroll och säkerhet. Med sin innovativa design och högkvalitativa materialer, är det enkelt att se varför denna gjord är det självklara valet för både professionella och hobbyryttare.

Så om du letar efter den perfekta gjorden som kombinerar komfort, kontroll och chic design i en, behöver du inte leta längre. Sadelgjord curved Classic resår är här för att överträffa dina förväntningar och ta din ridupplevelse till en helt ny nivå.

Produktdetaljer
Hansbo
h741920
Reviews