• −60%
Dandyborste med trärygg mixade färger junior

Dandyborste med trärygg mixade färger junior

2- Idealisk för unga hästälskare 3
- Charmig design med lackad trärygg
- Skapar en starkare bindning med din häst
- Långvarig hållbarhet och kvalitet
- Lätt att rengöra och underhålla
- Unika mixade färger för individuell stil
- Bidrar till hästens välbefinnande
- Gör borstning till en njutbar upplevelse

770356
Hansbo
Kampanjen slutar:
( dagar
tim)
63,00 kr
25,20 kr Spara 60%
Inkl. moms
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

För alla unga hästälskare där ute, låt mig introducera ditt nästa favoritverktyg i stallet - den charmiga juniorborsten med lackad trärygg. Med sitt snygga utseende och praktiska användning kommer den här borsten att bli din nya bästa vän i stallet.

Juniorborsten är inte bara ett verktyg, den är en förlängning av din hand och en del av er viktiga bindning med din häst. Varje drag med borsten är en kärleksfull gest, en bekräftelse på den speciella relation ni har. Och med denna borsten blir varje borstningstillfälle en njutbar upplevelse.

Den lackade träryggen ger borsten en känsla av äkthet och hållbarhet. Det är inte bara ett verktyg, det är en investering som kommer att hålla i många år framöver. Träryggen är lackerad för att skydda den mot fukt och smuts, vilket gör den lätt att rengöra och hålla i toppskick.

Och låt oss inte glömma att nämna de mixade färgerna. Dessa gör varje borste unik och ger en känsla av personlighet. Oavsett om du föredrar jordnära toner eller livfulla färger, kommer du att hitta en juniorborste som passar just din stil.

Så varför vänta? Skäm bort din häst och dig själv med denna trevliga juniorborste. Den är mer än bara ett verktyg, den är en del av din hästs välbefinnande och en förlängning av er gemensamma kärlek. Kom ihåg, en lycklig häst är en borstad häst och med denna borste kommer varje borstningstillfälle att bli ett rent nöje.


Produktdetaljer
Hansbo
770356
Reviews