• −30%
  • Ny

ROXI Katt - Lyxig Lax & Vit Fisk - Steriliserade 300gram (Kort datum: 2024.01)

ROXI - Katt Steriliserad Lax och vit fisk Vuxen

ROXI Steriliserad katt är ett spannmålsfritt foder vi själva tagit fram för att kunna erbjuda ett högkvalitativt foder för din steriliserade/kastrerade katt.

Varför Lax?

Lax är naturligt rik på essentiella omega 3-fettsyror som har antiinflammatoriska egenskaper och stöder hudens och pälsens kondition samt ledhälsan

Varför Vit Fisk?

Vit fisk är en proteinkälla och vitaminer B6, B12 och niacin. De är också en källa till Omega 3-fettsyror som kan hjälpa till att stödja hud- och pälshälsa och friska leder.

18-224-3-kortdatum
85,00 kr
59,50 kr Spara 30%
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Skickas omgående

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
KortdatumROXI kattfoder
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

ROXI Steriliserad katt är ett spannmålsfritt foder vi själva tagit fram för att kunna erbjuda ett högkvalitativt foder för din steriliserade/kastrerade katt.

Med sina egenskaper för att erbjuda hög proteinhalt och högt animaliskt innehåll som är oemotståndligt för katter hjälper fodret till att underhålla din katts uringvägshälsa reducera hårbollar samt hålla vikten under kontroll där L-Karnitin som tillsats i fodret hjälper till med viktkontroller i kombination med låg fetthalt. Betmassa och cellulosa har tillsats för att minska hårbollar. Fodrets sammansättning bidrar också till ett optimalt ph-värde och stödjer därmed urinvägarna.

Totalt 70% Lax och Vit Fisk - Rik på essentiella aminosyror vitaminer och mineraler för att främja hälsa och välbefinnande.

Minst 30% Färsk Förberedd Fisk

Urinvägshälsa - Formulerad för att hjälpa till att upprätthålla ett optimalt pH-värde i urinen för att stödja hälsan i urinvägarna.

Viktkontroll - Formulerad med låg fetthalt och med tillsatt L-karnitin för att främja en hälsosam vikt för steriliserade / kastrerade katter.

Hårbollsvård - Formulerad med tillsatt betmassa och cellulosa för att hjälpa till att minska hårbollar

För våra älskade katter är det viktigt att de får en balanserad kost som gynnar deras välmående.

Denna sammansättning av lax och vit fisk är särskilt fördelaktig för katter av flera skäl:

Omega 3-fettsyror för Hud och Päls:

Lax och vit fisk är båda rika på essentiella omega 3-fettsyror. Dessa fettsyror är kända för att främja en frisk hud och en glänsande päls hos katter, vilket ger dem en vacker och välvårdad yttre framtoning.

Stöd för Ledhälsa:

Omega 3-fettsyror har även antiinflammatoriska egenskaper som kan vara fördelaktiga för katters leder. Genom att inkludera dessa fettsyror i kosten kan du hjälpa till att stödja din katts ledhälsa och rörlighet.

Viktiga Vitaminer och Proteiner:

Vit fisk är en utmärkt proteinkälla och innehåller viktiga vitaminer som B6, B12 och niacin. Dessa näringsämnen bidrar till att upprätthålla en balanserad kost för din katt och stödjer deras övergripande hälsa.

Sammanfattningsvis är kombinationen av lax och vit fisk ett utmärkt val för katters kost, vilket kan resultera i en friskare, mer vital och välmående katt. Din katt kommer att tacka dig med sin glädje och vitalitet.

Produktdetaljer
18-224-3-kortdatum
Innehåll

Sammansättning: 70% fisk (inklusive 26% färsk förberedd urbenad lax, 16% torkad lax, 14% torkad sej, 7% torkad sill, 4% färsk förberedd vitfisk, 3% laxolja), potatis, ärter, linser, kikärter, cellulosa (3%), betmassa (3%), hydrolyserad leversås, mineraler, fruktooligosackarider (FOS, 460 mg/kg), glukosamin (175 mg/kg), metylsulfonylmetan (175 mg/kg), kondroitinsulfat (125 mg/kg), mannanoligosackarider (MOS, 120 mg/kg), torkade tranbär, yuccaextrakt (190 mg/kg)

TILLSATTA NÄRINGSÄMNEN PER KG:

Vitaminer: A -vitamin 25 000 IU, D3-vitamin 1 730 IU, E-vitamin 255 IU;

Provitaminer: Taurin 2 000 mg, L-karnitin 2 000 mg

Spårämnen: Zink (zinksulfat monohydrat) 96 mg, järn (järn (II) sulfatmonohydrat) 72 mg, mangan (mangansulfatmonohydrat) 29 mg, koppar (kopparsulfat (II) pentahydrat) 10 mg, jod (kaliumjodid) 3,7 mg

Aminosyror: Metionin 2000 mg, Lysin 500 m

Fodergiva

Storlek på foderkula

Reviews

10 andra produkter i samma kategori: