• −60%
Undersökningshandske Nitrile puderfri, 100st (Medium-Blå)

Undersökningshandske Nitrile puderfri, 100st (Medium-Blå)

Undersökningshandske av Nitrile . Handsken har en hög skyddsbarriär. Det är pulverfritt . Inte allergiframkallande.

Nitril

• När skydd mot microorganismer krävs

1426-100202m-main
Kampanjen slutar:
( dagar
tim)
223,00 kr
89,20 kr Spara 60%
Inkl. moms
Antal
Skickas omgående

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning
Undersökningshandske Nitrile puderfri, 100st (Medium-Blå) är en högkvalitativ produkt som är utformad för att ge dig en säker och bekväm upplevelse vid medicinska undersökningar och andra liknande tillfällen. Dessa handskar är tillverkade av nitril, ett syntetiskt material som är starkt och flexibelt samtidigt som det ger ett utmärkt skydd mot kemikalier och smittämnen.

En av de främsta fördelarna med Nitrile puderfri undersökningshandskar är att de är helt fria från pulver. Detta innebär att du inte behöver oroa dig för att pulveret ska irritera huden eller orsaka allergiska reaktioner. Istället kan du använda handskarna med fullt förtroende, även om du har känslig hud eller är allergisk mot latex.

Dessutom är dessa handskar tillverkade för att vara extra tunna och smidiga, vilket ger en överlägsen fingertoppskänsla och precision. Detta är särskilt viktigt vid medicinska undersökningar där det krävs noggrannhet och känslighet för att kunna utföra uppgifter som att ta prover eller undersöka sår.

En annan fördel med Nitrile puderfri undersökningshandskar är deras utmärkta passform och komfort. De är utformade för att passa perfekt på handen och ge maximal rörelsefrihet. Detta gör att du kan utföra dina uppgifter utan att handskarna begränsar din rörlighet eller orsakar obehag.

Dessa handskar är också mycket slitstarka och motståndskraftiga mot rivning och punktering. Detta gör dem till ett pålitligt val för uppgifter där det finns risk för att handskarna utsätts för skarpa föremål eller aggressiva kemikalier. Du kan vara säker på att dessa handskar kommer att hålla länge och ge ett effektivt skydd under hela användningen.

Den blåa färgen på handskarna är inte bara estetiskt tilltalande, utan har också en praktisk funktion. Den blåa färgen gör det enkelt att upptäcka eventuella hål eller skador på handskarna, vilket är viktigt för att kunna garantera ett tillförlitligt skydd mot smittämnen.

Sammanfattningsvis är Undersökningshandske Nitrile puderfri, 100st (Medium-Blå) en högkvalitativ produkt som erbjuder en rad fördelar. Den puderfria designen gör dem skonsamma mot huden och passar perfekt för personer med känslig hud eller latexallergi. Den tunna och smidiga konstruktionen ger en överlägsen fingertoppskänsla och precision, samtidigt som de är slitstarka och motståndskraftiga mot rivning och punktering. Den blåa färgen gör det enkelt att upptäcka eventuella skador på handskarna. Med dessa handskar kan du känna dig trygg och säker vid medicinska undersökningar och andra liknande tillfällen.
Produktdetaljer
1426-100202m-main
Reviews