• −65%
Hundtäcke Green Line 25 cm

Hundtäcke Green Line 25 cm

Regntäcke för hund med 70 D polyesterfoder. 600 D ripstop polyester yttermaterial. Reflexpasspoal. Försluts med fixlockspänne på ryggen.

Hål för halsband och sele. Elastiska bensnören.

Grönt med kant i marin/antracit/vitt. 

... Läs mera nedan

42010525
Hansbo
451,00 kr
157,85 kr Spara 65%
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Hundtäcke Green Line 25 cm är det ultimata valet för att hålla din fyrbenta vän varm och trygg under kalla årstider. Detta hundtäcke kombinerar funktion och stil på ett sätt som både du och din hund kommer att uppskatta.

25 cm brukar vara avsett för mycket små hundraser. Exempel på raser som kan passa för ett täcke i denna storlek kan inkludera:

  • Chihuahua
  • Yorkshireterrier
  • Toy Pudel
  • Pomeranian

Det är alltid bäst att mäta din hunds rygglängd från nacken till svansroten för att säkerställa en bra passform, eftersom storleken kan variera även inom en ras.


Detta hundtäcke är tillverkat med omsorg och designat för att passa en mängd olika hundstorlekar, särskilt de som har en rygglängd på 25 cm. Det erbjuder en skräddarsydd passform som håller din hund bekväm utan att hindra rörligheten. Detta gör det till det perfekta valet för alla hundraser, från den lilla chihuahuan till den större beaglen.

Men komfort är bara en del av vad Hundtäcke Green Line 25 cm har att erbjuda. Detta hundtäcke är också otroligt slitstarkt. Det är tillverkat av högkvalitativt material som tål tuffa väderförhållanden utan att bli slitet eller trasigt. Dessutom är det enkelt att rengöra, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för att smuts eller lera kommer att förstöra dess utseende.

En annan framstående egenskap hos Hundtäcke Green Line 25 cm är dess design. Med sin mjuka grön färg och sofistikerade stil, kommer din hund att se både elegant och moderiktig ut. Dessutom har det en justerbar rem för en perfekt passform, vilket gör det enkelt att ta på och av.

Hundtäcke Green Line 25 cm prioriterar också din hunds säkerhet. Det har reflekterande detaljer som gör att din hund syns tydligt även i mörka förhållanden. Detta är särskilt viktigt under de mörka vintermånaderna när synligheten är låg.

Summa summarum, Hundtäcke Green Line 25 cm är mer än bara ett hundtäcke. Det är en investering i din hunds komfort, säkerhet och stil. Med dess skräddarsydda passform, hållbara material, trendiga design och säkerhetsfunktioner, är det ett måste för alla hundägare. Så varför vänta? Skydda din hund från kyla på ett sätt som är både praktiskt och elegant med Hundtäcke Green Line 25 cm.

Produktdetaljer
Hansbo
42010525
Reviews