• −65%

Shortchaps I Polyester Reflex Neon

Shortchaps i Polyester Reflex Neon är ett par skydd för benen som främst används av ryttare vid ridning. De är tillverkade av högkvalitativ polyester, vilket gör dem både hållbara och lätta att underhålla. Polyester har fördelen att det inte sträcker sig eller krymper, vilket bidrar till att dessa shortchaps bibehåller sin passform och komfort över tid.

En av de mest framstående egenskaperna hos dessa shortchaps är deras reflex neonfärg. Denna starka, ljusa färg gör ryttaren synlig även i dåligt ljus eller vid dålig sikt, vilket kan vara särskilt viktigt vid ridning i trafikerade områden eller under dåliga väderförhållanden. Reflexfärgen förbättrar säkerheten genom att göra ryttaren mer synlig för bilister och andra trafikanter.

Förutom deras säkerhetsfunktioner, har dessa shortchaps också en stilsäker design. De kan lätt matchas med andra ridkläder och utrustning, vilket gör dem till ett praktiskt och mångsidigt tillägg till varje ryttarutrustning.

Slutligen, trots deras höga kvalitet och funktionella design, är Shortchaps i Polyester Reflex Neon ofta prisvärda jämfört med andra ben skydd på marknaden. Detta gör dem till ett populärt val för ryttare på alla nivåer, från nybörjare till mer erfarna.

79600264
Hansbo
283,00 kr
99,05 kr Spara 65%
Inkl. moms Skickas omgående
Storlek: XXS
Antal
Skickas omgående

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Shortchaps I Polyester Reflex Neon är en högkvalitativ produkt som är utformad för att ge extra skydd och synlighet vid ridning. Dessa chaps är tillverkade av polyester, vilket ger dem en hållbar och slitstark konstruktion. Dessutom är de utrustade med reflexdetaljer i neonfärg, vilket gör dem synliga även i dåliga ljusförhållanden.

Shortchaps i neongult för bästa synbarhet. Försedd med 3M-reflexer i grått på utsidan. Tillverkade i 420 D polyester, vattentäta och andas. Dold dragkedja i svart och resår under foten.
En av de främsta fördelarna med dessa Shortchaps är deras reflexdetaljer. De är strategiskt placerade på olika delar av chapsen, vilket gör att de syns tydligt från olika vinklar. Detta ökar säkerheten för ryttaren genom att göra dem synliga för andra människor och fordon på vägen. Oavsett om det är tidigt på morgonen eller sent på kvällen, kan ryttaren känna sig trygg med att deras närvaro blir uppmärksammad.

Dessutom är dessa chaps gjorda av polyester, vilket är en mycket hållbar och tålig material. De är konstruerade för att tåla den påfrestning som ridning medför, inklusive skrapsår och slitage. Detta gör att de kan användas under lång tid utan att behöva bytas ut. Dessutom är materialet vattenavvisande, vilket gör att de kan användas även i regniga förhållanden utan att bli förstörda.

Shortchaps I Polyester Reflex Neon är även utformade för att vara lätta att använda och justera. De har en elastisk panel längs baksidan, vilket gör att de kan anpassas efter ryttarens benstorlek. Detta garanterar en perfekt passform och säkerställer att chapsen sitter på plats under hela ridturen. Dessutom är de utrustade med en dragkedja längs utsidan, vilket gör dem enkla att ta på och av.

Förutom att erbjuda extra skydd och synlighet, ger dessa chaps även en snygg och stilren look. Den neonfärgade reflexdetaljerna ger en modern och sportig touch till ridklädseln. De kan enkelt matchas med olika outfits och riderstilar och gör att ryttaren sticker ut i mängden. Oavsett om man rider på tävlingar eller bara för nöjes skull, kommer dessa chaps att ge ett professionellt och stilfullt intryck.

Sammanfattningsvis är Shortchaps I Polyester Reflex Neon en fördelaktig produkt på många sätt. Dess reflexdetaljer garanterar synlighet och säkerhet, oavsett tid på dagen. Materialet är hållbart och tåligt, vilket gör att chapsen kan användas under lång tid. De är också bekväma och lätta att använda, med en justerbar passform och enkel dragkedjestängning. Dessutom ger de en snygg och stilren look som passar både tävlingar och vardagsridning. Med dessa chaps kan ryttaren känna sig trygg, bekväm och välklädd under varje ridtur.

Produktdetaljer
Hansbo
79600264

Särskilda referenser

  • 79600264
Reviews