• −10%
ROGZ BLINKI ROGLITE RÖD 3CM

ROGZ BLINKI ROGLITE RÖD 3CM

- Ger synlig närvaro för ditt husdjur i mörker
- Låter dig hålla ett öga på ditt husdjur även på avstånd
- Stör inte din hunds sniffande sessioner
- Kan lätt hängas på alla typer av koppel, halsband eller selar
- Universell design som fungerar även för ridning
- Gör dig synlig för andra även i svag belysning
- Verktyg för trygghet, säkerhet och frihet
- Gör kvällspromenader och dimmiga morgnar säkrare och mer njutbara.
610.5515
81,00 kr
72,90 kr Spara 10%
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Föreställ dig att du vandrar i mörkret eller på en dimmig morgon, och plötsligt inser du att din trogna fyrbenta vän inte är vid din sida. Oro och ångest börjar byggas upp inom dig. Men oroa dig inte, för vi har en lösning på det problemet - RogLite, ett starkt blinkande ljus designat för att hålla dig och ditt husdjur säkra i sådana situationer.

RogLite är ingen ordinär ljusenhet. Med dess intensiva blinkande ljus, fungerar det som en fyr i mörkret, vilket ger din hund en synlig närvaro. Detta gör att du kan hålla ett öga på din hund, även på avstånd. Så oavsett om din hund har en tendens att vandra bort eller bara inte kan motstå frestelsen att följa intressanta dofter, kan du hålla dig lugn och trygg i vetskapen om att du alltid kan hitta tillbaka till varandra.

Men RogLite är inte bara praktiskt, det är också tänkvärt designat. Det blinkar konstant, men utan att störa din hunds viktiga sniffande sessioner. Och det bästa? Det kan lätt hängas på vilket koppel, halsband eller sele som helst. Detta ger dig friheten att använda RogLite med vilket tillbehör du än föredrar för din hund.

Men RogLite är inte bara för hundar. Dess universella design gör det till en utmärkt följeslagare även under ridturer. Fäst det på din hästs sele eller din egen ryggsäck, och gör dig synlig för andra, även i svag belysning. Så oavsett om du rider i skymningen eller tar en tidig morgonpromenad, kommer RogLite att lysa upp din väg och hålla dig säker.

RogLite är mer än bara ett blinkande ljus. Det är ett verktyg för trygghet, säkerhet och frihet. Ett verktyg som gör att du kan njuta av din tid med ditt husdjur, utan oro. Med RogLite kan varje kvällspromenad eller dimmig morgon bli en trygg och njutbar upplevelse.

Produktdetaljer
610.5515
Reviews