HÖGAFFEL 2-KLO T-krycka

- Robust grafitgrå stålklor för tuffa uppgifter
- Lång räckvidd med 1400mm total längd
- Starkt och hållbart askträskaft
- Bekvämt grepp med T-krycka i trä
- Idealiskt för trädgårdsarbete
- Inbjudande rustik design
- Lätt och balanserad känsla
- Perfekt balanserad skaftets diameter på 37mm
600988
Hansbo
479,00 kr
Inkl. moms Beställningsvara 3-7 dagar
Antal
Beställningsvara 3-7 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Introduktion

Låt oss introducera en produkt som klarar av att hugga, gräva och riva med beundransvärd lätthet - ett allroundverktyg med grafitgrå stålklor, ett träskaft i ask och en T-krycka i trä. Med skaftets imponerande diameter på 37 mm och en total längd av 1400 mm, ger detta redskap dig den räckvidd och det grepp du behöver för att utföra ditt arbete effektivt.

Unik Design

Självklart är det inte bara funktion och prestanda som gör denna produkt så speciell. Den unika designen, präglad av grafitgrå stålklor och askträskaft, ger produkten en rustik och robust charm. Dessutom förstärker T-kryckan i trä ditt grepp och tillför en naturlig känsla som bidrar till att göra användarupplevelsen bekväm och intuitiv.

Fördelar och Funktioner

Funktionerna hos denna produkt är många och fördelaktiga. Stålklor i hög kvalitet gräver sig igenom jorden med lätthet, vilket gör det till ett idealiskt verktyg för trädgårdsarbete. Träskaftet i ask är inte bara robust och hållbart, utan ger också en lätt och balanserad känsla i handen. Med en total längd på 1400 mm, erbjuder detta redskap en utmärkt räckvidd som gör det lätt att nå de områden du behöver bearbeta.

Stålklor: Grafitgrå och extremt robusta, utformade för att hålla i tuffa förhållanden.
Träskaft: Tillverkat av askträ, känd för sin styrka och hållbarhet.
T-krycka: Tillverkad av trä, ger ett fast och bekvämt grepp.
Skaftets diameter: 37 mm, perfekt balanserad för optimal kontroll och hantering.
Total längd: 1400 mm, ger utmärkt räckvidd och gör det möjligt att arbeta på svårtillgängliga platser.Denna produkt är mycket mer än bara ett verktyg. Den är en förlängning av din hand, designad för att göra ditt arbete enklare, effektivare och mer njutbart. Med dess grafitgrå stålklor, askträskaft och T-krycka i trä, är den både vacker att titta på och en glädje att använda. Så oavsett om du är en trädgårdsmästare, landskapsarkitekt eller bara någon som älskar att arbeta utomhus, finns det ingen tvekan om att detta redskap kommer att bli en ovärderlig tillgång i ditt arbete.

Produktdetaljer
Hansbo
600988
Reviews