Spirulinapulver Eko 200 g

Spirulinapulver EKO från Rawpowder är tillverkat av 100% ekologisk spirulina och innehåller inga tillsatser.

Det är en ren och naturlig källa till näringsämnen och kan bidra till din hälsa och välbefinnande.

125211
135,00 kr
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
HemHälsa & kosttillskottMänniskorRawAlger
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Spirulinapulver från Rawpowder är en högkvalitativ och ekologisk produkt som ger dig ren spirulina utan tillsatser. Här är några anledningar till varför du borde inkludera Spirulinapulver i din kost:

Ren spirulina: Vårt Spirulinapulver består enbart av pulver från spirulina och är fritt från tillsatser. Du får alla fördelar av denna näringsrika superfood utan onödiga ingredienser.

Ekologiskt ursprung: Vi har noggrant valt ett spirulinapulver med ekologiskt ursprung för att säkerställa högsta möjliga kvalitet. Du kan vara trygg med att du får en produkt som är odlad med omsorg och utan användning av bekämpningsmedel eller konstgödsel.

Veganvänlig: Spirulinapulvret är lämpligt för veganer och passar perfekt för dem som följer en växtbaserad livsstil.

Basprodukt för den medvetne konsumenten: Spirulina är en allsidig superfood som kan användas på olika sätt. Det kan användas som en bas i greens-produkter eller som en viktig ingrediens i dina favoritsmoothies. Du kan också enkelt blanda det med vatten eller juice för en snabb och bekväm dos av näringsämnen.

Vi rekommenderar att du tar en tesked av Spirulinapulvret om dagen, blandat med vatten eller juice, cirka 30 minuter före måltider. Om du är nybörjare kan det vara bra att börja med halva doseringen de första två veckorna för att se hur din kropp reagerar.

Spirulinapulvret från Rawpowder är din pålitliga partner på vägen mot ökat välbefinnande och hälsa. Ge din kropp den naturliga näring den förtjänar med vår högkvalitativa Spirulinapulver.

Ingredienser: Ekologiskt spirulinapulver.

Ursprungsland: Asien

Förvaring: Förvaras i ett svalt, mörkt och torrt utrymme. Öppnad förpackning bör tillslutas för att undvika fukt och förlänga hållbarheten. Förvaras utom räckhåll för barn.

Övrigt: Tänk på vikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil. 

Näringsinnehåll per 100 g
Energi 1 465 kJ / 350 kcal
Fett 1,9 g
- varav mättat fett 0,5 g
Kolhydrater 13,1 g
- varav sockerarter <0,1 g
Fiber 5,1 g
Protein 66 g
Salt 0,9 g
Produktdetaljer
125211
Reviews