Öron rens-(50ml)

1. Effektiv formel för att ta bort överflödig vax och smuts.
2. Skonsam mot örat med mjuk appliceringstopp.
3. Når svåråtkomliga områden i örat utan irritation.
4. Praktisk droppflaska för enkel dosering och applicering.
5. Förebygger överdriven vaxproduktion vid regelbunden användning.
6. Håller öronen i optimalt skick.
7. Mjuk och skonsam formula även för känslig hud.
8. Lämplig för daglig användning för rena och fräscha öron.

31-0951
Flamingo
59,00 kr
Inkl. moms Skickas från webblager inom 2-4 dagar
Antal
Skickas från webblager inom 2-4 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
VårdÖron
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Öron rens- (50ml) för hund och katt är en oumbärlig produkt för alla ansvarsfulla djurägare som vill säkerställa sina husdjurs välbefinnande och hälsa. Denna innovativa produkt har utformats specifikt för att effektivt rengöra och skydda ditt husdjurs öron från smuts, vax och skadliga bakterier.

Öron rens- (50ml) är en vetenskapligt framtagen lösning som kombinerar en rad naturliga ingredienser. Dessa ingredienser arbetar tillsammans för att skonsamt men effektivt lösa upp och ta bort öronvax, smuts och andra föroreningar, vilket ger ditt husdjur rena och friska öron. Dessutom har denna öronrenslösning en lugnande effekt, vilket gör upplevelsen behaglig för ditt husdjur.

Ett av de mest framträdande fördelarna med denna produkt är dess förmåga att förebygga infektioner. Genom att regelbundet använda Öron rens- (50ml) för hund och katt kan du effektivt minimera risken för öroninfektioner, vilket inte bara sparar ditt husdjur från smärta och obehag, men kan även bidra till att minska dina veterinärkostnader.

Denna produkt är dessutom otroligt enkel att använda. Allt du behöver göra är att försiktigt droppa lösningen i ditt husdjurs öron och massera mjukt. Den snabbverkande formulan kommer att börja arbeta omedelbart, vilket ger en djup och noggrann rengöring utan behov av sköljning.

Det bästa med Öron rens- (50ml) för hund och katt är att den är säker för alla husdjur, oavsett ras eller storlek. Den innehåller inga hårda kemikalier eller syntetiska tillsatser, vilket gör den till ett utmärkt alternativ för husdjur med känslig hud eller allergier.

Sammanfattningsvis, Öron rens- (50ml) för hund och katt är mer än bara en rengöringslösning. Det är en allt-i-ett-lösning som inte bara rengör ditt husdjurs öron, utan också skyddar dem från infektioner och bidrar till deras övergripande hälsa och välbefinnande. Det är en investering i ditt husdjurs hälsa och en produkt som varje ansvarsfull djurägare borde ha i sitt arsenal.

Nyckelord: Öron rens, husdjur, hund, katt, öronvax, öroninfektioner, naturliga ingredienser, djup rengöring, förebygga infektioner, känslig hud, allergier, friska öron.

Produktdetaljer
Flamingo
31-0951
Reviews