MSM + Vitamin C 100 Kapslar, WellAware

Wellaware MSM + vitamin C innehåller 100 st vegetabiliska minikapslar som är smidiga att svälja.

69419900
Wellaware
199,00 kr
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Skickas omgående

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Wellaware MSM + vitamin C innehåller 100 st vegetabiliska minikapslar som är smidiga att svälja.

MSM är en förkortning av Metylsulfonylmetan, vilket är organiskt svavel som finns naturligt i nästan alla kroppens celler. Ungefär 0,25 % av kroppsvikten utgörs av svavel. Det är bland annat en viktig beståndsdel i kreatin och kollagen som ger struktur i bindväv, leder, senor ligament, muskler, brosk, hår, naglar och inte minst huden.

C-vitamin bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress och hjälper till att minska trötthet och utmattning. Vidare bidrar C-vitamin till immunsystemets normala funktion, även när det gäller att bibehålla immunsystemets normala funktion under och efter intensiv fysisk träning. Andra viktiga funktioner av C-vitamin är att det medverkar till ett normalt fungerande nervsystem, normal energiomsättning, normal psykologisk funktion och normal kollagenbildning.

 

Ingredienser per dosering: MSM (metylsulfonylmetan) 1400mg, vitamin C 40 mg 50% av DRI* stabiliseringsmedel fri från soja, ris, gluten och palmolja: vegetabilisk kapsel (hydoxypropylcellulosa).

KOSTTILLSKOTT

Produkten är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost och en hälsosam livsstil. Överskrid ej rekommenderad dos.

Förvaras torrt, svalt och väl förslutet, utom räckhåll för små barn.
'''''
Produktdetaljer
Wellaware
69419900
Reviews