Hundgodis Oxlever tärnad torkad på burk 300gr

Hundgodis Oxlever tärnad torkad på burk 300gr är ett högkvalitativt och näringsrikt hundgodis. Det är tillverkat av 100% naturlig och färsk oxlever av högsta kvalitet. Denna läckra och knapriga belöning är perfekt för träning eller som en daglig uppmuntran. Förvaras enkelt och hållbart i en praktisk burk.

Ge din hund det bästa och främja dess hälsa och välbefinnande.

65-81216
Emmzo
152,00 kr
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
mass-import
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Produktbeskrivning:

Hundgodis Oxlever tärnad torkad på burk 300gr är ett högkvalitativt och näringsrikt hundgodis som kommer att göra din fyrbenta vän riktigt glad! Denna hälsosamma godbit är gjord av oxlever som har torkats och tärnats för att skapa en läcker och knaprig konsistens som din hund kommer att älska.

Högkvalitativt och näringsrikt:
Vårt hundgodis är tillverkat av 100% naturlig och färsk oxlever av högsta kvalitet. Det är en rik källa till protein, vitaminer och mineraler som är viktiga för din hunds välmående och hälsa. Genom att ge din hund detta godis kan du vara säker på att du ger den en hälsosam och välbalanserad belöning.

Läcker och knaprig konsistens:
Oxlevern har torkats och tärnats för att skapa en läcker och knaprig konsistens som din hund kommer att älska att tugga på. Den naturliga smaken av oxlever ger en extra lockande touch till detta godis och kommer att få din hund att tigga om mer.

Praktisk och hållbar förvaring:
Hundgodiset kommer i en praktisk burk som gör det enkelt att förvara och hålla fräscht. Burkens storlek är 300 gram, vilket ger dig tillräckligt med godis för att belöna din hund under en längre tid.

Perfekt belöning och träning:
Detta hundgodis är perfekt att använda som belöning under träning eller som en liten uppmuntran i vardagen. Din hund kommer att vara motiverad och glad att arbeta för att få denna läckra belöning.

Ge din hund det bästa:
Med Hundgodis Oxlever tärnad torkad på burk 300gr kan du vara säker på att du ger din hund det bästa. Detta hälsosamma och näringsrika godis kommer att göra din hund lycklig och nöjd samtidigt som du vet att du ger den en godbit som främjar dess hälsa och välbefinnande.

Produktdetaljer
Emmzo
65-81216
Reviews