Moms visas:

Ekologiskt Ärtprotein 250g

Ärtprotein är ett fullvärdigt proteintillkskott (82% protein) med lite kolhydrater och fett. Vår Isolerat ärtprotein är ärtprotein utvunnet ur gula ärter (Pisum sativum)
 

Ärtprotein ger dig en källa till rent protein.

 

Vegetabiliskt proteinpulver som härrör från gula ärtor (Pisum sativum). De flesta kommersiellt tillgängliga proteinpulver härrör från soja, ris, ägg, eller mejeriprodukter, vilka ofta är problematiskt för dem som är allergiska och har en känslig mage.

Ärtprotein isolat

Vi har valt ärtprotein, eftersom det är en växt-baserad, allergivänlig protein som ger ett högt biologiskt värde (65,4%). BV är en noggrann indikator på den biologiska aktiviteten av protein. Den mäter den faktiska mängden protein som deponeras per gram absorberat protein. Höga BV proteiner är ett bättre val för ökad kväveretention, stödja immunsystemets funktion, och IGF-1 (insulin-like growth factor stimulering).

Ärtprotein erbjuder en utmärkt näringsprofil, är fri från gluten, laktos, kolesterol och andra anti-näringsmässiga faktorer.

 

Ärtprotein är ett fullvärdigt proteintillkskott (82% protein) med lite kolhydrater och fett. Vår Isolerat ärtprotein är ärtprotein utvunnet ur gula ärter (Pisum sativum). Det ger dej ett lättlösligt protein som är mycket lätt för magen att smälta och absorbera. Protein från ärt ger en rik källa till de essentiella och grenade aminosyror. Proteinet har också den rikaste källan av aminosyran Arginin.

 

FN och WHO

 

Rekommenderas av Världshälsoorganisationens - livsmedels-och jordbruksorganisation av FN (FAO) och Världshälsoorganisationen (WHO) då ärtprotein essentiell aminosyra profilen är perfekt som människoföda.

 

Så du kan se varför ärtprotein ger utmärkt näringsvärde som protein och komplement till vassleprotein, hampaprotein och risprotein.

 

Även om du inte har några problem med vassleprotein, är ärtprotein ett bra komplement till mjölk proteinpulver. Du kan också rotera fram och tillbaka mellan hampaprotein, ärtprotein och risprotein för att få en bra balans.

 

Dosering: 2-3 msk per dag (motsvarar ca 30g). Mixa i din favorit smoothies, och andra mixade drycker. Passar utmärkt som mellanmål eller som proteindrink före och direkt efter träning för bättre återhämtning

 

Ingredienser: Ekologiskt ärtprotein (Pisum sativum).

 

Försiktighet: Överskrid inte den angivna dosen.

 

Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost.

 

Förvaring: Svalt och torrt. Förvaras utom räckhåll för barn.

 

Näringsvärde per 100 g

Energi

1467 KJ/351 Kcal

Protein

85 g

Kolhydrat

3 g

Fett

1 g

 Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
7-4156


Produkter

Övrigt

Handla

Information

Google Kundrecensioner. 


Moms visas: