Moms visas:

Ultra Green Coffe Extract -90 kapslar Grönt kaffe extrakt, Sätter fart på din ämnesomsättning och kan ge din viktminskning en boostSätter fart på din ämnesomsättning och kan ge din viktminskning en boost

Öka din ämnesomsättning och ge dina viktminskningsansträngningar att extra uppsving med Grönt Kaffeextrakt.
Det är också rikt på antioxidanter, vilket kan hjälpa dig hålla tillbaka den naturliga åldrandeprocessen. 

Dosering:

1 kapsel upp till 3 gånger per dag

Grönt kaffeextrakt är gjord på gröna bönor från Coffea arabica anläggningen, som är rik på klorogensyra. Detta är en naturlig växt förening som verkar genom att minska sockrets absorption från tarmen och påskyndar så din kropp bränner fett.

 

Denna effektiva kombination kan naturligtvis hjälpa dig att öka din ämnesomsättning och som ett resultat, hjälpa dig att uppnå bättre viktminskning, förbättra idrottsprestationer och utgöra en stor källa till energi.

 

Klorogensyra från gröna kaffebönor har också visat att det kan minska ditt blodsocker, och öka kroppens känslighet för insulin, vilket bidrar till att dramatiskt minska risken att utveckla typ 2 diabetes.

 

Hur kan jag dra nytta av Grönt Kaffeextrakt?

 

Snabba upp din ämnesomsättning och ge din viktminskning ansträngningar att extra uppsving med Grönt Kaffeextrakt. Det är också rikt på antioxidanter, som kan hjälpa dig att hålla tillbaka den naturliga åldrandeprocessen.

 

Hur hjälper Grönt kaffeextrakt att bekämpa synliga tecken på åldrande?

 

Fria radikaler är skadliga kemiska reaktioner i kroppen som ofta kan leda till att du utvecklar synliga tecken på för tidigt åldrande. Grönt kaffeextrakt är rikt på antioxidanter som kan skydda kroppen från stress och skador fria radikaler kan orsaka. Dessa antioxidanter hjälper till att bevara, restaurera och återskapa friska celler, som kommer att ha en kraftfull anti-åldrande effekt på kroppen.

 

Finns det några biverkningar?

 

Grönt kaffeextrakt innehåller bara naturliga ingredienser och orsakar inte några kända biverkningar.

 

Dosering: För bästa resultat, ta 1-3 kapslar dagligen med mat.

 

Ingredienser: Grönt kaffeextrakt. 10: 1. 200mg, motsvarande 2000mg av rent Grönt kaffeextrakt.

 

Antal per förpackning: 90 kapslar.

 

Försiktighet: Överskrid inte angiven rekommenderad dagsdos. Detta kosttillskott avser inte att ersätta en varierad och näringsrik kost. Inte lämpligt för gravida eller ammande.

 

Förvaring: Svalt och torrt. Förvaras utom räckhåll för barn.

 Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
7-10041


Produkter

Övrigt

Handla

Information

Google Kundrecensioner. 


Moms visas: