Moms visas:

Spirulinapulver 200gr

Den gröna mirakelalgen ? innehåller proteiner, vitaminer, mineraler, essentiella aminosyror, icke-essentiella aminosyror, essentiella fettsyror samt klorofyll. ?
 

Spirulina - Den gröna mirakelalgen

Här kan du läsa massa undersökningar om SPIRULINA- öppnas i nytt fönster

Spirulina (Arthrospira platensis) nämner man oftast under begreppet superfood, och det är ju inte så konstigt eftersom denna lilla alg innehåller mer än 100 olika näringsämnen och är en av naturens mest koncentrerade källor av näring.


Spirulina härstammar ifrån Central-Amerika och Afrika och är en av de första fotosyntetiska organismerna på jorden. Spirulina kallas för en blå-grön mikroalg och lever i både sötvatten och hav.

I USA har NASA utsett att använda spirulina för astronaut näring och planerar att odla den i rymdstationer.

Spirulina innehåller proteiner, vitaminer, mineraler, essentiella aminosyror, icke-essentiella aminosyror, essentiella fettsyror samt klorofyll.

Spirulina algen tillhör cyanobakterierna och innehåller antibiotiska, bakteriehämmande ämnen som stärker kroppens immunförsvar samt krom som gör insulinet effektivare.

Spirulina är mycket populärt bland idrottsmän och kroppsbyggare, eftersom det är näringsrikt och innehåller mycket protein. Den rika tillgången på biotillgängligt järn gör att spirulina även rekommenderas till gravida och ammande kvinnor.


Dosering: Börja med en halv tesked dagligen och öka till max 3 tsk dagligen. Blanda det i morgongröt, i smoothies och/ eller juicer och må väl.Ingredienser: Raw Ekologisk certifierad UK5 Spirulina (Arthrospira platensis).


Försiktighet: Överskrid inte angiven rekommenderad dagsdos. Detta kosttillskott avser inte att ersätta en varierad och näringsrik kost.


Förvaring: Svalt och torrt. Förvaras utom räckhåll för barn.


Näringsinnehåll per 100 gram


Energivärde: 286 kcal
Protein: 68 gram
Kolhydrater: 20 gram
Fett: 5 gram
Kostfiber: 3 gram

 Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
7-2055


Produkter

Övrigt

Handla

Information

Google Kundrecensioner. 


Moms visas: