Moms visas:

Grönt te

Grönt te innehåller flera värdefulla ämnen och antioxidanter. Forskning har visat på ökad och fettbrännande egenskaper av grönt te. Vilket gör den till en bra viktminsknings stöd.

Du bör förstås även tänka på att du, för att gå ner i vikt, måste kombinera detta med en hälsosam kost och regelbunden träning

Det gröna teet kommer från Kina och Japan och är gjort av samma blad som det svarta teet. Men bladen behandlas på ett sätt så att de bevarar de supernyttiga växtämnena, katechinerna, bättre än i svart te. Därför är grönt te något av ett mirakel för din hälsa.

Bland dess andra fantastiska egenskaper finner vi förmågan att hjälpa oss att gå ner i vikt. Hemligheten ligger i dess förmåga att snabba upp metabolismen för att undvika vätskeretention. Du bör förstås även tänka på att du, för att gå ner i vikt, måste kombinera detta med en hälsosam kost och regelbunden träning

Det är bäst att dricka en kopp grönt te ca 20 minuter innan eller efter en måltid. Varför är det så?
 
  • Ifall du vill gå ner några kilo bör du dricka det 20 minuter efter din måltid. På detta sätt kommer du att bränna mer fett innan kroppen hinner absorbera det.
  • Ifall du vill höja din nivå av proteiner och mineraler kan du dricka en kopp grönt te efter din måltid. Vi absorberar på detta sätt mer magnesium, katekiner, vitamin C och E till kroppen.
  • Grönt te är också väldigt bra för barn med tanke på dess höga nivåer av antioxidanter och vitaminer. De bör dricka en kopp om dagen, och de kan även sötsätta med lite honung.
Produkter

Övrigt

Handla

Information

Google Kundrecensioner. 


Moms visas: