Moms visas:

LAKRIDS BY JOHAN BÜLOW

Lakrids by Johan Bülow

Johan Bulow kommer från en familj av entreprenörer och han visste alltid att han ville skapa något särskilt. Han satsade på sin passion för lakrits- en skandinavisk favorit som han inte tyckte var tillräckligt uppskattad. Han tillbringade många timmar på att lära hantverket på det svåra sättet och i 2007 var han klar till att laga, rulla och skära i sin allra första produkt.

Kanske är det Johans mamma vi ska tacka för att vi fått smak på så ljuvlig lakrits. Det var nämligen hans mamma som uppmuntrade honom att skapa något eget, inte bara som han kunde leva av utan något som han skapade med hjärtat. Utan tvivel inledde Johan resan genom lakritsens värld av fantastiska smakupplevelser. Han ville göra lakritsen till en gourmetupplevelse, något som kunde användas till mat, bakverk, öl och allt annat där lakritsen kunde komma till sin rätt.

Idag, ett antal år senare kan vi inte säga annat än att han lyckades riktigt bra! Lakrids by Johan Bülow är synonymt med riktigt god lakrits, testa hans produkter du också!

Lakrids by Johan Bülow Lakrits av högsta kvalitet sedan 2007 - startade med Johan Bülow från Bornholm, som hade ett uppdrag för projektet: Han ville skapa världens bästa lakrits. Sedan starten har Johan Bülow gjort allt för att sprida kännedomen om lakrits och öppnat folks ögon för alternativa sätt att använda lakrits på. Lakrits är mer än bara godis, idag har det blivit en vanlig ingrediens i många kök.

Den 07.07.07 öppnades den första Lakrids by Johan Bulow verksamhet i Svaneke. Idéen var att koka lakritsen i butiken och säkerställa att man kunde känna doften från 100 meters avstånd. Det fungerade och allt blev utsålt på två timmar. Den sista kunden köpte till och med skålen med smakprover.

Johan köpte en lakritsmaskin och installerade den i sin hyrda lakritsfabrik i Taastrup. På det sättet ökade han produktionen för att kunna bemöta den stora efterfrågan. Här blev lakrits No.1, No.2, No.3 och No.4 skapta.

Produkter

Övrigt

Handla

Information

Google Kundrecensioner. 


Moms visas: