• −50%
Skrittäcke framknäppt Event Basic mud PONNY

Skrittäcke framknäppt Event Basic mud PONNY

Framknäppt ländtäcke med 100 g foder.

Detta täcke har två väl synliga reflexer baktill och är tillverkat i vattentätt i 600 D polyester med ripstop. >2000 mvp. Tvätt 40°.

Finns endast i storlek PONNY

750662
Hansbo
Kampanjen slutar:
( dagar
tim)
501,00 kr
250,50 kr Spara 50%
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Skickas omgående

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Skriftäcke framknäppt Event Basic mud PONNY är ett högkvalitativt täcke som är perfekt för att hålla din ponny varm och skyddad under kalla och blöta väderförhållanden. Täcket är utrustat med en praktisk framknäppning som gör det enkelt att sätta på och ta av täcket.

En av de bästa funktionerna hos detta täcke är dess 100 gram foder, vilket ger tillräckligt med värme för att skydda din ponny utan att göra den för varm. Fodret är också lätt och smidigt, vilket gör att täcket inte blir för tungt för din ponny att bära.

Täcket är tillverkat av högkvalitativt material som är vattentätt och vindtätt. Detta skyddar din ponny från att bli blöt och kall under regniga eller blåsiga förhållanden. Täcket har också andningsförmåga, vilket gör att överskottsvärme och fukt kan ventileras ut, vilket håller din ponny torr och bekväm.

Med sin framknäppning är detta täcke enkelt att sätta på och ta av. Du behöver inte oroa dig för att trassla in dig i remmar eller snören, vilket sparar tid och gör det mer bekvämt för både dig och din ponny.

Detta täcke är speciellt utformat för ponnyer och har en perfekt passform för att säkerställa att din ponny får maximal rörelsefrihet och komfort. Det har även en justerbar bensnodd, vilket gör att du kan anpassa täcket efter din ponny för att säkerställa en perfekt passform.

Skrittäcke framknäppt Event Basic mud PONNY ett utmärkt val för ponnyägare som vill hålla sin ponny varm och skyddad under kalla och blöta väderförhållanden. Med sin högkvalitativa konstruktion, vattentäta och vindtäta material, samt praktiska framknäppning och justerbar bensnodd, är detta täcke både funktionellt och bekvämt för både dig och din ponny.

Produktdetaljer
Hansbo
750662
Reviews