• −65%
Hundhalsband läder Lena Russel med rosa hundsmycke (45cmx25mm svart)

Hundhalsband läder Lena Russel med rosa hundsmycke (45cmx25mm svart)

Unikt hundhalsband i läder med dekorativa jackrusselhundar. Perfekt storlek med 45cmx25mm i svart färg. Lena Russel design med rosa hundsmycke. Högkvalitativt läder för hållbarhet.

Säker och bekväm passform för din hund. Ett fantastiskt sätt att visa upp din hunds stil. Perfekt gåva till jackrusselälskare. Skapar en unik och charmig look för din hund.

41152045
Kampanjen slutar:
( dagar
tim)
183,00 kr
64,05 kr Spara 65%
Inkl. moms
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Ge din älskade fyrbenta vän en unik och stilfull tillvaro med detta handgjorda hundhalsband i äkta läder. Med sin sofistikerade svarta färg och grövre storlek på 45 cm x 25 mm, är halsbandet inte bara en fashionabel detalj utan också ett praktiskt val för din hund.

Hundhalsband i läder Lena Russel kommer med en underbar dekoration i form av jackrusselhundar. Dessa handgjorda figurer ger halsbandet en charmig karaktär och gör det till ett unikt tillbehör som utstrålar kärlek för den populära rasen. Det lilla rosa hundsmycket ger en extra touch av sötma och personlighet till halsbandet.

Detta hundhalsband är inte bara ett snyggt tillbehör, utan också ett praktiskt val för din hund. Den grövre storleken på 45 cm x 25 mm gör halsbandet robust och tåligt, perfekt för lek och äventyr. Dessutom är läder ett naturligt material som andas och anpassar sig efter hundens hals, vilket gör halsbandet bekvämt för hunden att bära under längre perioder.

Hundhalsband i läder Lena Russel är inte bara ett snyggt tillbehör, utan också ett uttryck för kärlek och omtanke för din hund. Med dess unika design och högkvalitativa material kommer detta hundhalsband garanterat att bli en uppskattad detalj i er vardag.

Produktspecifikationer:

- Material: Äkta läder
- Storlek: 45 cm x 25 mm
- Färg: Svart
- Dekoration: Handgjorda figurer i form av jackrusselhundar
- Extra: Rosa hundsmycke

Ge din hund det bästa med hundhalsband i läder Lena Russel - ett halsband som kombinerar stil, komfort och kvalitet.

Produktdetaljer
41152045
Reviews