Moms visas:

Övervikt trots strikt diet?

Då är NAF Slim produkten för din häst! Slim är ett naturligt och smakfullt viktreducerande fodertillskott och lämpligt för hästar & ponnyer som bygger fettdepåer, fettnacke och ohälsosam övervikt trots strikt diet och träning. Det tillför viktiga mikronäringsämnen till hästar som står på strikt foderdiet, som stimulerar ämnesomsättningen och tillför det dagliga behovet av vitaminer, mineraler och naturliga antioxidanter. Slim bör utfodras i kombination med en strikt kalorifattig diet och anpassad träning för hästens behov.

 Läs mer här


Orolig för frodiga gräs?

Har din häst en historik av fång eller ligger din häst i riskzonen för att utveckla fång? Då är NAF Laminaze produkten du söker.  Laminaze är en unik blandning av naturligt odlade antioxidanter, biotillgängligt svavel och riktade näringsämnen. Antioxidanterna rensar ut kvarvarande gifter/toxiner i hovbenet. Biotillgängligt svavel och MSM är tillsatt för att stödja god hovtillväxt. Pre- och probiotika är tillsatt för att ge hästen en stabil och välmående magtarmmiljö.

 Läs mer här


Pollen i luften?

Respirator Boost är en kraftfull och effektiv sammansättning av ingredienser till stöd för luftvägarna. produkten stödjer även den känsliga lungvävnaden. Respirator Boost rekommenderas till alla hästar som visar tecken på nedsatt lungfunktion orsakad av mögelsporer, luftburna allergener, pollen och damm. Den kan också användas där nära kontakt med andra hästar visar respiratorisk stress.

 Läs mer här


Skakar hästen på huvudet?

Hästar kan påverkas av ett antal olika säsongsmässiga faktorer; vanligtvis starkt solljus, pollen eller flugor, vilket resulterar i säsongsrelaterat ångest och obehag kring hästens huvud som gör att hästen skakar på huvudet. Seasonaze innehåller ett unikt komplex av vetenskapligt verifierade, naturligt framställda antioxidanter, som hjälper till att spola bort de fria radikalerna från systemet och ge stöd till immunförsvaret. Lugnande örter ingår tillsammans med biotillgängligt magnesium, till stöd för en mer avslappnad och självsäker rörelsemönster och beteende. 
Produkten är även känd som Shake Relief i UK.

 Läs mer här


Kliar din häst sig?

 

Återkommande kunder som har fått mycket bra resultat på sina hästar med hudproblem. 

Säsongsbetonade besvär, så som myggor och flugor, kan vara mer än bara en irritation för vissa hästar och ponnyer. Säsongsbetonade hudproblem är plågsamt för både den påverkade hästen och dess ägare. 

Genom att förbättra dieten kan vi stödja hästens eget naturliga försvar.

D-Itch fodertillskott för en unik blandning av vetenskapligt verifierade, naturligt spårbara antioxidanter som effektivt stödjer till att spolar ut uppbyggda gifter som förknippas med överkänsliga reaktioner

D-Itch Fodertillskott innehåller också örter och näringsämnen som stödja en stark, frisk hud inifrån och ut.

 Läs mer här

Produkter

Övrigt

Handla

Information

Google Kundrecensioner. 


Moms visas: