Moms visas:

Kunders egna berättelser som använder vårt nypon

Tillbaka för att beställa nypon

 

Hej ! Jag har ätit 2 ans finpulveriserade nyponpulver i 2.5 år, jag blandar 1msk pulver med vatten och dricker detta varje morgon, smakar dessutom gott ! Hade plågats av Artros i tårna på höger fot i några år tills jag fick nys om detta nyponpulver av en väninna. Kunde tidigare inte ha vissa skor på mig på grund av värken,och det gjorde vansinnigt ont om jag råkade stöta i foten i något. Efter ha ätit nyponpulvret i några veckor försvann det onda. På köpet får jag i mig en massa nyttigheter, har inte varit förkyld sedan jag började med nyponpulvret. Jag är jättenöjd och rekommenderar det till alla som har ledbesvär/ Gisela i Förslöv.
Har använt ert 2:ans nyponpulver i ca ett år. Tack vare det har värken o stelheten i fingrar o händer minskat markant. Känner direkt om jag hoppat över pulvret i några dagar.

 Birgitta, EskilstunaMeddelande: För snart två år sen var jag till doktorn för mina onda knän.
 Hade svårt att gå,särskilt i trappor.Fick cortisonsprutor i knälederna.Om det inte hjälpte kunde jag få nya knäleder.Det lindrade lite i två månader.Då fick jag tips om nyponpulver.
 Letade på nätet ,av en slump blev det timotejandersens nypon nr:2 som jag nu vet är det bästa.Han gav mej tips om MSM (svavel) det har jag ätit i ett år.Nypon i snart två år. Blir bara bättre för varje dag.Nu är jag mjuk och smidig i hela kroppen. För två månader sen började jag dansa igen utan att få ont i knäna.
 Mvh
  Inge i Borlänge


Efter en olyckshändelse där jag skadade min knäskål blev jag opererad och ordinerad glucosamin, vilket jag nu har tagit i flera år, men värken tog inte slut utan kom och gick och jag hade emellanåt svårt för att ta mina promenader, ja även att simma var besvärligt. Av en tillfällighet fick jag veta att min väninna äter nyponpulver från just er firma. Jag bestämde mig för att pröva på detta eftersom hon är mycket vig och synnerligen smidig utan större krämpor. Redan efter 14 dagar märkte jag en klar förbättring i mitt knä, värken upphörde, långa promenader är inte längre ett problem och jag kan nu mera även sätta mig på huk och stå på knäna, vilket tidigare var en omöjlighet.
Tacksamma hälsningar
Christina & Lena i StockholmHej

Har ett Ridcenter med ett 40 tal hästar.

Använder alltid Nypon tillsammans med Glucosamin vid tex korsbandskador efter att jag har varit hos veterinären.

Jag har märkt att läkningstiden halveras.

Mycket nöjd med resultatet.

mvh Eva-Marie i Räng (Höllviken)


Hej!
Har ätit nyponpulver i snart ett år. Mitt knä som jag haft ont i nått år är faktiskt mycket bättre:-) Faktiskt hela min kropp känns mycket mjukare och rörligare!!! Rekommenderar alla jag känner att börja äta nyponpulver.
Hälsningar från Wilgra i Ö-vikJag har problem med artros i axlarna. Sedan jag började med nyponpulver
är jag mycket mindre stel och har mindre värk. Nyponpulver är helt klart en toppen-produkt!
Claes i GöteborgFör några år sedan fick jag tipset av en kompis att äta nyponpulver mot värken i mitt skadade knä. Under de senaste åren har jag ätit nyponpulver dagligen och mitt knä har klarart sig utan värk. Det som verkligen får mig att känna att nyponpulver hjälper mot värken är när jag under en period hade slut på nyponpulvret, då kom värken tillbaka. Så nu ser jag till att alltid äta nyponpulver varje dag.

Ingmari från VästerfärneboJag är 55 år och har alltid tränat mycket sedan ungdomen har sedan 40års åldern efter lite problen med värk i händer och nacke troligtvis artros. Har familj och dessutom två Islandshästar som ska ridas och skötas :-). Då mitt liv är rätt hektiskt hela tiden behöver jag en bra gund att stå på och då kommer nyponen
in som stärker immunförsvaret och håller min leder i form.
Mina hästar får också nypon för att hållas mjuka och fina , dena är lite stel som sin matte :-) . Jag har dessutom en ridkamrat vars häst har Spatt och han får gurkmeja och nypon vilket förbättrat honom avsevärt. Jag äter nypon pulver nr 2 i min fil
varje morgon och är jätte nöjd :-)). / Inga-Lill

Enskede


Hej!
Jag har ätit nypon i snart 7 månader och mår mycket bättre!
Innan  nyponen var jag tvungen att ta smärtstillande tabletter som Ipem och Alvedon flera gånger om dagen mot min värk i kroppen. Nu behöver jag inte detta och det är otroligt skönt. Kroppen känns rörligare och smidigare och jag har börjat träna lite.

MVH/Ann-Britt  Södra sandby


Hej!

Vi är ett par i övre medelåldern (jag 68 och maken 84).

Sedan våren 2012 åt jag (Mona) nyponkapslar. En bekant tipsade mig då om att köpa nyponpulver istället. Fick ett par hekto av honom och när dessa
var slut så tänkte jag att jag får väl ta och beställa då. Stannade vid tanken. Efter ett par veckor började jag känna mig trött och håglös. Pratade med maken om detta och då kom jag på att kanske är det nyponen. Beställde genast en omgång från er och bara på ett par dagar så var jag mitt gamla vanliga jag igen, d v s full av energi. Detta märkte maken (Evert) som var van vid att röra på sig men nu kände i det närmaste olust bara vid tanken på att ta en "vända". När han startade sin dagliga promenad ville han vända efter ett tiotal meter. Efter att han också började med nyponpulvret så kan han idag promenera en timma utan några som helst problem, spänsten i steget är tillbaka, ja han har t o m börjat arbeta med att hjälpa sonsonen med att kontakta kunder per telefon. Hur många snart 85-åringar gör detta. Nu ser han fram emot att få ta ut mc:n från vintervilan och åter sätta sig på den för att ta sig till sitt älskade Norrland och Norge.

Tack för en bra produkt!

Vänliga hälsningar
Mona och Evert/ Landvetter


Har nu ätit 2:ans Finpulveriserade Nyponpulver från Timotej & Andersen en tid och min artros smärta är nästan borta, men inte nog med det, har knappt varit förkyld sen jag började äta Nyponpulvret. Både min man och jag äter detta dagligen och mår prima.

Karin / Vallentuna


Min 9,5 åriga boxer tik Wilma har fått nyponpulver sedan hon var ca 4 år, vi tränade och tävlade mycket och jag kände att hon behövde ha lite tillskott. Läste då om nyponpulver och bestämde mig för att prova. Hon har hållt sig väldigt pigg och fin under alla år! När hon var ca 7år så fick hon problem med artros i ett framben och jag provade att ge henne Aktiv Häst, eter ca 2 veckor haltade hon absolut inte alls. Eftersom det finns nyponpulver i Aktiv Häst så beslutade jag mig för att sluta med vanligt nyponpulver tyckte det var onödigt att ge henne både och men efter en tid tyckte jag att hon blev trött och hängig började då återigen med nyponpulver och hon blev den pigga galna hund igen som jag var van vid! Kommer aldrig att sluta med nyponpulver!

Mvh Åsa  fr&˚n
HanaskogHej!
Min man och jag har använt nyponpulver under flera år. Min man har problem med en höft och jag med ett knä.
Eftersom vi spelar mycket golf blev ju detta ett problem. Goda vänner gav oss tipset om nyponpulver och sedan vi börjat använda detta så har smärtan försvunnit, lite stelhet hänger kvar, men kommer vi igång och gå minskar
även den. Nu spelar vi golf flera gånger i veckan och njuter av livet.

Mvh
Bitte/ Stenungsund


Hej!
Har ätit Nyponpulver i ca 2år och värken i fingrarna är borta och som bonus har jag inte blivit förkyld.
mvh
Thomas/Skövde
Har sedan några år haft problem med ett knä. Trodde först att det var menisken, men efter kontroll hos ortopedläkare konstaterades att det handlar om artrit. Vet av erfarenhet att antiinflammatoriska läkemedel inte är något för mig, då jag får besvär med magen. Har hästägare i släkten och fick tips om nyponpulver. De hade använt det med framgång. Tänkte att det kan vara värt att prova. Märkte efter några veckor en klar förbättring. Kör idag med en matsked nyponpulver i filmjölken varje morgon. Är så gott som besvärsfri. Märker dock en klar försämring av mina besvär om jag glömt att fylla på förrådet av nyponpulver så att det blir glapp i konsumtionen. Rekommenderas!

Nils från Frösön


Har gett nyponpulver till vår häst som har haft stela och svullna leder, speciellt på morgonen.
Märkte rätt snabbt att både "knäppandet" och svullnaden i lederna försvann. Kan verkligen rekommendera andra att prova, dessutom är ju nyponpulvret en helt naturlig produkt.
Hälsningar från
Siv i VålbergHej,
Jag och min man, vi har nu ätit 2:ans nyponpulver ett tag. Vi startade med 1 msk morgon och kväll och har nu gått ner till 1 msk per dag.

Tidigare vaknade jag med ont i ryggen og knäna. Nu går jag upp utan att känna något. Fantastiskt.

Jag har också börjat ge vår hund en tsk om dagen.

Hälsningar  Margaretha/Skanör


Tack vare nyponpulver i yoghurten varje morgon har jag nästan helt sluppit värken i mina leder och rör mig lättare. Dessutom är jag sällan förkyld numera.

Pia /Jonsered


"Vi använder 2:ans nyponpulver hela familjen och är supernöjda med det. Vi håller oss pigga och smidiga, både tvåbenta och fyrbenta familjemedlemmar!"

Maria /Stockholm


Efter en cellgiftsbehandling fick jag pga efterbehandlingen problem med lederna.Fick nyponpulver av en vännina som hon införskaffat hos er. Märkte efter några veckors användning att värken minskade. Gjorde nu en egen beställning och ser fram emot resultatet.

Sanna från Helsingborg.


Hej!
 Jag köpte först nypon till min mor för ledproblem här är hennes kommentar.

 "Jag har haft ont i mina leder, främst benen i flera år. Nu har jag ätit nyponpulver
 i ca en månad och det känns redan bättre" Berit i Kungshamn.

 MVH
 Roger GrebbestadHej, 

En fredag strax innan jul -12 gick jag in hos T&A i Vellinge. Vi hade varit förkylda hela familjen i omgångar under hösten. Jag fick rekommenderat finmalda nypon och startade med en dos så snart jag kom hem. Nästa kväll var vi på fest och jag kände när vi gick dit, att någonting hade hänt. Jag kände en riktig kick både fysiskt och mentalt! Nu har jag bättre energi både morgon och kväll. Jag och maken har fortsatt med nyponet och mår riktigt bra!

Camilla, Vellinge


Hej!

Har ätit nyponpulver sedan flera år tillbaka, båda mina knän är korsbandsopererade samt meniskopererad i det högra. Jag skulle inte kunna fungera och kunna rida mina hästar om det inte var för nyponpulvret. Dessutom har två av mina kollegor prövat på nyponpulver, den ena mannen hade en axelåkomma som gjorde att han inte kunde lyfta upp armen. Efter en veckas ätande av nypon fungerade axeln till 95% igen. Den andra kollegan hade en armbågsskada/problem, han blev mycket bättre kort efter att han börjat med nyponpulver. Det funkar verkligen.

Mvh Helen från Mariefred


Min familj har nu använt 2:ans nyponpulver dagligen under något år
och mina envisa luftrörskatarrer har nu blivit mycket bättre.
Min sons ledvärk försvinner när han äter nyponen.
Nu tänker jag prova nyponen på min åldriga hund som känner
av sina leder.
Vi vågar inte sluta.

Birgitta A.
Hudiksvall


Har tills för ca 2 månader sedan ätit nyponpulver från T & A med goda resultat, är dock inte så glad för smaken av nyponen så jag gjorde ett uppehåll när pulvret tog slut i december.
Vilket misstag det var, jag fick ganska snabbt tillbaka mina gamla besvär med värk i muskler och leder och trötthet, så nu har jag köpt en ny påse och märker snabbt vilken bra effekt det har för mej,
nu kommer jag aldrig mer att göra uppehåll!

Anette
Trelleborg


Hej!
Jag är inne på min andra omgång med 2:ans nyponpulver... och den här gången är den mer finpulveriserad. Den fungerar också bättre på min psoriasis nu.Tar det tillsammans med msm och besvären har minskat rejält.

Hälsningar
Ann-Kristin
Gävle


Hej !

Nyponpulver har varit rena mirakelkuren för mig min fru och våra hundar.
Vi lär vara en trogen kund !

Hasse Lidköping !


 Har sedan 6 år tillbaka ätit nyponpulver varje morron och
 kväll. Hade problem med knäartros och tack vare nyponpulvret så kunde jag fortsätta med orientering. Det har också hjälpt många seniorer i Friskis o Svettis.

Torsten i Foppaland.


Hej,

Vad skulle vi ta oss till utan detta underbara pulver?? Min fru var den som började använda Nyponpulver för cirka 5 år se`n. När hon upptäckte efter en tid att värk i leder försvann och att hon överlag mådde mycket bättre, så beslöt jag att också prova på. Jag har nu i drygt 2 år intagit Nyponpulver morgon och kväll. Och det har verkligen gjort susen. Min artros och annan form av värk som jag lidit av sedan flera år har förbättrats. Plus att jag känner att allmäntillståndet är helt annat än tidigare. Med andra ord så har vi blivit helt beroende av detta Undermedel, som gör att vi minskat på receptbelagda mediciner . Har vi bara TILLGÅNG TILL NYPONPULVER så klarar vi alla problem på ett bättre sätt.

Med tacksamma hälsningar från ett kylslaget ALVESTA

Roland


Hej!
 Det började för ca 4,5 år sedan med att min häst med mild artros inte visade rörelsestörning längre när han ätit nyponpulver i drygt en månad. Jag som har en högerhöft med artros och hade smärta när jag ofta gick i trappor tänkte att jag också måste prova. Jag och min man äter nu sedan ca 3,5 år tillbaka er 2:ans nyponpulver på yoghurten varje morgon och jag har också varit smärtfri sedan dess. Dessutom så är det "gott".

Ulla /Hägersten


Hej

Jag har tagit ert nypontillskott i knappt ett år. Efter några månader
 försvann knäppningar i mitt ena knä som jag fått flera år tidigare då
 jag överansträngt knät. Jag trodde inte att de skulle kunna gå bort så
 jag blev mycket överraskad över det. Sedan jag började ta nyponpulvret
 har jag inte varit förkyld en enda gång, vid perioder av mycket
 förkylning och influensa har jag försökt att komma ihåg att ta lite
 extra mycket. Även min sambo tar nypontillskottet, han har inte heller
 varit förkyld under den här tiden. Han känner sig också mycket
 piggare. Vi är mycket nöjda med detta medel eftersom vi inte vill ta
 syntetiska tillskott som kan vara belastande för kroppens inre organ.

 Mvh,
 Gunilla i Vrena


Den förste som fick nypon hos oss var vår gamle häst som hade ont i lederna, speciellt vid viss väderlek. Efter några veckors användning blev han mycket rörligare och stegen fick ny spänst. Man märkte tydligt på gamle herren att han mådde mycket bättre. Nästa på rad blev åsnan som fick patellaupphakning och stel gång. Nypon i kombination med korrigering av hovarna har gett oss en mycket gladare långöra. Så nu får alla nypon här, hästar som människor. Jag har börjat ta det pga ledbandsinflammation. En oväntad positiv bieffekt är att min förkylning den här gången blev mycket mildare än det brukar vara. Trots att jag bara ätit nypon i ett par veckor. Här kommer vi att fortsätta med det, både fyrbenta och tvåbenta.
Andrea


Köpte 2.ans nypon till mitt äldre sto som varit trött och håglös i vinter.
Bara några dagar efter att jag börjat med nypon märkte jag en positiv förändring.
Hon är nu mycket piggare och gladare. Busar lite igen och dessutom blivit mjukare och finare i steget.
Känns som om hon blivit ung igen!
Detta tänker jag fortsätta med!

Insänt av:
Camilla, Hällefors


Jag har nu använt 2:ans nyponpulver i snart 2 månader,jag känner mej lättare i kroppen och har lättare att gå.Mina knä hoppas jag ska bli bättre efter hand,de är inte riktigt okej än,jag har en gammal skada,men jag tuggar vidare på mitt pulver.
Hälsningar Kerstin i LundHej !
Driver en gård utanför Kalmar med verksamhet för små och stora.
Erbjuder "enkel ridning i sakta mak" och våra hästar tillhör "den äldre generationen". =)
Tack vare att våra hästar får nypon har vi ett gäng glada gamla hästar - vi har sluppit
patellaupphakningar (vilket tidigare var ett stort problem för en av våra tinkrar).
De har lättare att hålla muskelform och tidigare stelhet i leder har försvunnit.
Har även märkt att mindre inflammationer o gallor läker ut av sig själva - FANTASTISKT !

Alla våra hästar får nypon, vissa som daglig dos i kraftfoder, andra som lite "godis" efter jobb -och vi märker skillnad.
Vi kommer absolut fortsätta med nypon - det är en fantastisk produkt ! Tack !

 Anna/KalmarMin ponny som börjar bli till åren började bli stel och "knackig", letade då efter ett kosttillskott som kunde hjälpa honom att hålla sig smidig och fräsch.
Han åt redan gurkmeja som jag beställde ifrån er, så när valet föll på att prova ge honom nypon så blev även det ifrån er.
Och nog funkade det allt! Han blev mycket mjukare och smidigare, även piggare och fick bättre allmäntillstånd!
Provat att sluta ge honom någon gång eftersom det trots allt kostar några kronor, men ser rätt omgående skillnad så blivit att börja igen illa kvickt.
Det är absolut värt pengarna! Både jag och min ponny är supernöjda, hoppas att han med nyponets hjälp håller sig fräsch och pigg länge!

Petra från NykvarnJag känner mig piggare och magen tycks hålla sig i bättre trim efter en månads intag av nyponpulvret.

Rolf från ArbogaHej!

Jag köpte en påse nyponpulver från er i september 2012. Jag fick rekommendation av en bekant. Hon åt det på grund av artros i knäleden och tyckte, att hon blivit bättre. Jag har ätit 1 msk dagligen från september och tycker att mina besvär inte har blivit sämre, utan jag håller mig pigg och rörlig. Jag har mycket energi och arbetslust och känner mig mycket rörlig. Det verkar som nyponpilvret har gjort gott och mina leder är mycket mjukare än tidigare.

Hälsningar Barbro från Myggenäs


Jag har ätit nyponpulver nr. två som jag köper hos Timotej & Andersen i två års tid. Innan jag började med nyponpulvret hade jag ont i ryggen, var stel i nacken samt väldigt trött. Efter några veckors användning märkte jag en märkbar skillnad mot tidigare. Stelheten och ryggsmärtan hade minskat väsentligt. Nu två år senare har jag inte alls ont i ryggen eller är stel i nacken. Som bonus på det hela är jag även mycket mycket piggare jämfört med tidigare. Dessutom har jag även färre infektioner än innan../ Madelene från Skanör


Hej
 Sen vi för ca 6 månader sen började med 2:ans nyponpulver, som jag och min sambo blandar i en härlig fruktsmoothie varje morgon, har vi blivit av med div. småkrämpor och känner oss mycket piggare. Vi har klarat oss från förkylningar i vinter och kan träna som vanligt.

Jan-Ove och Monica från Heby


För 5 år sedan bör jade jag som aktiv jägare få problem med knäna efter en lång jaktdag.Jag började då med nypon Nr2 och efter det vågar jag inte sluta!
Alf från Motala


Hej!
jag har nu användt nyponpulvret bara en vecka och märker redan skillnad. Blank och fin i pälsen mjuk och smidig i kroppen. Rekomenderas varmt!

Jenny från Västerhaninge


Hej

Köpte nypon 2 till både mig o hästen redan hösten 2012, hästen ett 16 år gammal ardenner sto, pigg och glad men knäpper om lederna så jag tänkte att lite nypon skulle va bra för henne. Själv är jag 53, full far för det mesta, hundar 2 stycken och så ardennern då som rids aktivt. Har dock artros i båda knäna och rätt ont ibland. Så, nyponet kom, hästen fick det dagligen och knäppandes minskade, själv åt jag det oxå aktivt och tyckte det hjälpte. Pulvret till min häst tog slut och själv så blev jag slarvig att ta det efter ett tag.
Nu i slutet av januari, fick jag väldigt ont igen i knäna, kanske kylan gjorde det värre, i alla fall så tog jag fram pulvret igen och började ta det, efter 2 dagar känner jag knappt av knäna, så nu slut på slarv och beställt hem mer till min ardenner:)
Tack för en jättebra produkt
Lena från  Skebobruk


 

Hej!

Har nu använt ert nyponpulver i tre veckor för min höftledsartros och har inte varit så här bra på över ett år, smärtan har gett med sig till ca 80 %!! Ett smärre mirakel eftersom jag harprovat med allehanda mediciner inklusive glukosamin utan någon effekt.

Jag vill verkligen rekommendera alla med artrosbesvär att prova. Inga biverkningar alls och massor med vitaminer, mineraler och antioxidanter på köpet. Är så glad att jag fick detta tips av en väninna som själv har
blivit hjälpt och märker en försämring så fort hon slutar med pulvret. Själv använder jag 2:an och blandar ut med kallt vatten. Helt ok smak.
Med vänlig hälsning
Ingrid/Höllviken


Jag vill tala om vad glad jag är att jag har börjat med nyponpulver till mig själv och till mina 2 islandshästar.
Var rekommenderad av en väninna att börja med nypon då jag har väldigt jobbigt med ledvärk. Jag har ätit pulvret
i drygt 3 veckor och märker redan skillnad, jag har mindre ont och framför allt så har jag lättare att röra mig, är mjukare i lederna.
En av mina islänningar är 21 år och har haft en ganska jobbig sjukdomsbild det sista året, så han har varit väldigt stel och verkat lite
"deppig" så det har varit svårt att få igång honom igen, men nu ser jag en stor skillnad han är betydligt gladare och MYCKET mjukare, han tycker livet är kul igen.
 Han har fått riktiga "hästdoser" av nyponpulvret och det kommer jag att fortsätta med. Nu kan jag tillsammans med mina hästar fortsätta att njuta av härliga ridturer.  Tack för det och för en utomordentlig service.

//Ann-Sofie från Haninge


Min bästa erfarenhet är att första leden på händernas fingrar inte svullnar på vintern längre.
En bra konsekvens av detta är att ringarna passar året runt!
Mina hästar, som också äter nypon i kombination med Hyaluronsyra, förefaller vara mjukare i sina leder.

Dessutom är nyponet gott!

Hälsningar//Maria från Lindome


Både min fru min son och jag själv upplever att nyponpulver 2 hjälper mot värk i leder och muskler.

Även en god vän sa att han är mycket bättre med sin artros tack vara nyponpulver.

Trogen kund sen flera år.

Nils  från HunnebostrandHar använt nyponpulver i två månader.Har haft problem med kramp i benen på natten, nu känner jag inte av något längre.
Min fru har haft ont i armbågen och den smärtan är borta.

Mvh Jarl o Mona  från KarlskronaVi har en blandrastik som nu är 7 år och hon har i några år haft besvär med sitt ena bakben. Det har blivit många veterinärbesök där de har konstaterat att de besvär hon har kommer av det har bildats artros i hennes bakben och hon har  behandlats med medicin m.m. men det har inte blivit bättre. I våras var det riktigt illa och vi var förtvivlade. Då fick vi upplysning om att pröva med att ge henne nyponpulver.
Idag är hon inne på sin andra påse och hon haltar minimalt och orkar med mer fysiskt arbete. Så vi ser just på framtiden och hoppas att vi får ha vår hund hos oss i många år till.
Tack även för er fina service.
MVH/Petter JunseleUnder många år har vi dragits med långa och besvärliga förkylningar.
Sedan några år tillbaka har vi börjat att dagligen ta en dos med nyponpulver.
Detta har medfört en oerhörd förbättring av vårt hälsotillstånd.
Jag är numera nästan aldrig förkyld. För min fru har det inneburit att
om hon någon gång blir förkyld så blir det inte så mycket och går relativt snabbt över.

Fantastiskt !

Med vänlig hälsning
Göran i JönköpingHar använt nypon under en kortare tid men känner mig redan mycket piggare. Även min hund får för att stärka hans immunförsvar, är atopiker.

Marianne i Ytterby


Måste ha mina nypon till frukost varje morgon.
Annars vill kanske inte mina armbågar att jag hoppar
runt och busar så mycket.
H/ Porter 
Christer i Södertälje


Hejsan...
här kommer en anledning att välja nypon.


Jag har en 8½år gammal Rhodesian ridgeback som vi upptäckte foder intolerans på vid ca2års ålder...
Han har hela livet haft problem med magen i form av diarré eller magknip & då matvägran till följd... ibland även kräkt.
Vi har prövat alla veterinär foder för allergi och även en massa andra märken,inget har funkat ..
ett tag testde vi färskfoder eller hemma kokt mat & det fungerade ganska bra.. men ohållbart för mig som inte alltid är hemma & har tillgång till frysar och spis.
Så vi gick tillbaka till ett foder han åt som valp... detta gick bättre men ändå hade han diarrér & matvägran flera gånger i månaden.
Sen sommren -08 hittade ja nyponpulver & till en början använde jag det för att han har en hasled full me artroser & tål inte smärtlindrings medicin  jag hade läst att nyponpulver kunde va bra till detta...varför inte tänkt jag.
Köpte min första påse och höll på att ge detta under hela hösten/vintern... Han blev betydligt mycket piggare, haltade inte fullt så mycket som innan. Men det bästa av allt var att hans diarrér hade upphört, och han åt!!
Sen kom julen och vi reste bort. Nyponpulvret tog slut straxt innan jul, men i all stress glömde ja bort att köpa...och sen gick veckorna & Faistos va utan sitt nyponpulver. i mitten-slutet av januari kom diarrén tillbaka, även magontet ibland me.
så i början av februari började ja fundera på vad ja hade ändrat, han åt ju samma mat & hade samma rutiner som innan.. Så kom ja på att ja hade ˚brju slutat me nyponpulvret....
så ja körde genast ner till T&A och köpte min påse nyponpulver igen.
efter ca 1-2veckor så upphörde diarré anfallen & även magkipen & matvägran har upphört helt igen...
Nu är det ju även varmt ute, men även hans haltande är betydligt mindre.
Jag tycker det är ett toppen naturmedel som i alla fall håller min hund bra i magen.
Nu kommer ja ALDRIG sluta köpa det!!

Även min yngsta Ridgeback som alltid vart petig me maten får nypon nu (först ville han ju inte ha så klart.. det va ju nått nytt), & han är mycket mer matglad nu & kan till och med äta en bit frukt då och då. Det skulle aldrig hänt innan.
så jag vill varmt rekomendera er alla att prova nyponpulver!


Mvh Jenny, Fai & Jack i Malmö....Mitt 22 åriga halvblodsto har blivit mycket hjälp med nypon. Förra hösten snubblade hon på var tionde steg och jag trodde att det skulle bli hennes sista sommar. Men jag började ge henne nypon och till in stora förundran har hon helt slutat snubbla. Provade ett tag utan i våras men märkte genast skillnad, inte att hon snubblade precis men hon blev stelare i steget. Så numera rekommenderar jag alla jag känner att ge hästarna nypon.
Så man kan gott säga att tack vare att jag gett min häst nypon har jag kvar min fina Amaryllis utan dyra veterinärkostnader. Min veterinär rekommenderar också nypon till min ponny som har haft en infektion. För att höja c-vitaminet så järnupptaget blir bättre.
Mvh Agneta, Båstad


Hej!

Min erfarenhet av nyponpulvret är mycket positiv! Jag har fibromyalgi och storkonsument av värktabletter innan jag började med nyponpulvret.

Nu har jag halverat min tablettkonsumtion och mår mycket bättre. Jag kan bara rekommendera alla som har värk att prova nypon!

Mvh

Christina, LaholmHej
Jag har två hästar, ett äldre sto och en avkomma till henne på 8 år. Den gamla hästen har sedan jag köpte henne för femton år sen haft ständigt återkommande inflammationer i främst kotlederna fram. Har ridit och tränat på bästa tänkbara sätt, anlitat kiropraktorer, lindat benen osv osv. Började efter ett par år att ge henne glukosamin i olika former och det hjälpte ganska bra. Den yngre hästen har under period efter grundutbildningen varit ovillig vid ridning och annan träning. Vid sex års ålder fick även hon kotledsinflammation fram, vilket dock blev bra efter någon behandling. Började med nypon under ännu en "ovillig" period och märkte stor förändring direkt i hästens vilja att röra sig och prestera. Har sedan dess gett båda hästarna nypon regelbundet och har slutat med glukosamin till den gamla hästen. Båda hästarna är pigga och fräscha idag och äter glatt sina nypon varje dag.
Helena i Blekinge


Vi har en Jämthundstik som vid ca 5 års ålder började halta och hade problem när hon skulle röra sig.

Vetrinären kollade hennes leder och sa att hon hade troligtvis atros i lederna, så de röntgade henne,

och då visade det sig att hon hade svår atros i höfter och axlar.

Vi fick utskrivet något slags tillägg till maten och så skulle hon få en smärtstillande tablett varje dag.

När vi läste om alla biverkningarna som denna tablett kunde ge så gav vi upp denna behandling och

då vi hört och läst om nyponpulver i olika tidningar så började vi ge henne detta.

Nu märker vi inte av att hon har ont och hon haltar inte, möjligtvis om hon hoppar från högre höjder

så kan hon halta lite med det försvinner väldigt snabbt. Hon är nu sex år gammal.

Fantastiskt att tre små skopor morgon och kväll kan verka så bra.

Någon biverkning har vi inte kunnat finna.

Vi är väldigt glada över hennes tillfrisknande och vi tror att hon själv också är glad även om hon inte vet varför hon mår bättre.

Ros-Marie , NyhamnslägeHej!

Fick tipset från vår ena equiterapeut att prova nyponpulver på två
hästar som vi haft svårt få lägga på sig muskler.
Gick in på T&A å beställde för att iaf prova. Tyckte väl att det lät
för bra för att vara sant men...
Effekten syntes innan de ens ätit upp en påse! Helt otroligt, och jag
som tvivlat så.
De två åt nypon hela vintern, och en period gick den ena av dem inte
alls, men ändå såg han ut som en bodybuilder! Nu i sommar har de gått
mest på bete och har då inte fått nypon överhuvudtaget. Det syns kan
jag säga! De är inte alls muskulösa längre... Ska ta hem dem här i
dagarna och börja träna så smått igen, och då kommer nyponsäcken fram
igen, var så säker! Kommer nog aldrig träna en häst utan tillskott av
nypon mera.

Maria Carlsson, Sysslebäck


Provade nyponpulver för mina knän's skull, men blev väldigt positivt överraskad då det hade större effekt på resten av kroppen och själen.
Har aldrig varit så pigg på både morgon och kväll, och förkylningar är nu ett minne blott !
Kan verkligen rekomenderas om man känner sig allmänt trött på eftermiddageno ch har svårt att komma upp ur sängen på morgonen

Hans från  KvisslebyAv en händelse läste jag om nyponen från Chiles bergsluttningar.
Då hade jag ätit Glucosamin utan vettigt resultat ett bra tag. Jag var allmänt stel, ont i nacke,axel, och höfter.
Ja ja, det hör kanske till när man kommer upp i åren, men varför inte testa. Så jag skickade efter.
2 dagar tog det!! Jag kanske hade tur men..
Jag har inte haft ont någonstans sen dess, det är helt ofattbart underbart.
Nu har jag pratat mig varm om nyponen till alla och jag hoppas att fler kan bli hjälpta.
2 nya nyponfrälsta har jag genom mig iallafall, och själv kommer jag aldrig att sluta med det.
Jag drar mig inte för att ge det till mina hästar,hundar eller katten om det skulle behövas, har ju bara positiva erfarenheter genom mig själv.
Katten ja, han kommer som ett skott när jag äter youghurt med nypon i, så han får smaka lite.
Personligen vill jag ha den mellangrova varianten.

Mvh
Elisabeth, Vislanda


Hej!
Jag vill berätta hur er nypon har hjälpt mig och min man. Vi har tagit grovmalet nypon till frukost blandat i fil eller yoghurt och även Emin MSM varje morgon sedan ett halvår tillbaka. Min man har psoriasis och det har blivit mycket bättre när han använt både MSM och nypon. När nypon tog slut så blev hans psoriasis värre. Jag själv lider av värkande leder och nypon tillsammans med MSM har hjälpt mig så att jag kunnat röra på mig mycket mer och har ingen ledvärk. Jag har börjat gå på danskurser och läger och kunnat dansa 6 timmar om dagen utan problem. Jag märker även att jag återhämtar mig mycket snabbt om jag tillfälligt får ont i musklerna av dansen. Det går över på mindre än en dag och jag orkar mycket mer. Både min man och jag har fått mycket mer energi och är piggare och gladare idag än vi var innan vi började använda era produkter. Tack för att ni har så fin och snabb service via webbutiken. Vi har bara goda erfarenheter av er och produkterna!
Med vänliga hälsningar
Suvi, KalixJag har ätit ert nyponpulver ett bra tag nu och upplever att det
verkligen lindrar mina besvär av artros, framför allt i knäna.

Först åt jag det grovmalda och det var lätt att blanda med lättfil. Jag
fick finmalt vid nästa leverans och tyckte att det var lite svårt att
veta hur man skulle äta det på ett bra sätt utan att det klumpade ihop
sig. Jag blandade sedan med framg&˚ng de två sorterna.

Nu har jag i stället prövat att först hälla upp lättfil, sedan häller på
müsli och sist toppar jag försiktigt med finmalt mjöl ovanpå innan jag
försiktigt rör om. Det funkar faktiskt!

Under en semesterresa slarvade jag och struntade i nyponpulvret. Det var
inte bra, men fixade sig när jag kom hem och började igen.

Vänligen
Anna Skarpnäck

Mvh Jenny, Fai /p ˚

Produkter

Övrigt

Handla

Information


Moms visas: