Moringapulver 250g EKO

Den mest näringspackade 

1264-1001
177,00 kr
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Den mest näringspackade växten som någonsin upptäckts den kallas även för Mirakelträdet. Moringa oleifera har använts i århundraden i Afrika och Indien som en fantastisk källa för god hälsa av alla som konsumerar den. Moringa kommer snabbt att erkännas i hela världen som en av den mest fördelaktiga superfood av alla. Vår moringa bladpulver har en klargrön färg med en frisk smak beskrivs som liknar spenat. Det är rikt på kalcium och vitamin E och A.

Moringa oleifera är en medlem av blommande växtfamiljen Moringaceae och innehåller 46 antioxidanter   21 kända aminosyrorna som är byggstenar i protein  höga halter av Clorofyll  Zeatin  vitamin A  C  D  B samt höga koncentrationer av järn  zink och kalcium vilket gör det överlägset mest näringsrika källan av fyto-ämnen som finns på jorden.

Vårt numera ekologiskt certifierade moringa är gjort av bladen enligt denna process:
Moringa bladen skördas från ekologiskt odlade träd i Indien. Bladen skördas i endast en gång efter 30 till 45 dagar för att säkerställa att bara unga blad väljs. Bladen sorteras tvättas i 30 sekunder får rinna av och sedan torkas  i skuggan mellan 23 till 30 °C tills det är torrt och sprött sedan mals den till ett fint pulver.

 

"'

HÄLSOEFFEKTER AV MORINGA
Moringa är väldigt näringsrikt och är fullspäckat med många av våra livsnödvändiga vitaminer mineraler och antioxidanter.

Moringa innehåller 7 gånger mer C vitamin än apelsiner och 4 gånger mer A vitamin än morötter. Dessa vitaminer fungerar som antioxidanter i kroppen. Moringa innehåller 46 olika antioxidanter vilket ger den ett högt ORAC-värde. 

 

'

REKOMMENDERAD ANVÄNDNING:
1-2 tsk dagligen blandas med vatten eller med yoghurt smoothies eller desserter som glass bl.a. Bör mixas i mixer för bästa resultat. Denna produkt bör inte användas som en ersättning för en balanserad och varierad kost. Den är lämplig för vegetarianer och veganer.

 

 

FÖRVARING: Förvaras i ett svalt mörkt och torrt utrymme. Öppnad förpackning bör tillslutas för att undvika fukt och förlänga hållbarheten. Förvaras utom räckhåll för barn.

"'

NÄRINGSINNEHÅLL per 100 gram:

Energi: 307kcal / 1280kJ

Fett: 6 7g

Varav mättade fettsyror: 1 8g

Kolhydrater: 16g

Varav naturligt socker: 7 9g

Fibrer: 27 9g

Protein: 26g

Salt: <0 01g

Ekologiskt moringa löv pulver.

''
Produktdetaljer
1264-1001
Reviews