• −65%
Posh Paws Hundskål i keramik 275 mm

Posh Paws Hundskål i keramik 275 mm

- Tillverkad i robust och hållbar keramik
- Lätt att rengöra för enkel underhåll
- Eleganta svarta dekor i form av tassar
- Rymlig med en diameter på 275mm
- Bekväm höjd och djup för enkel matning
- Håller maten svalare längre
- Praktisk och funktionell design
- Förbättrar hundens matupplevelse.

49271
Posh Paws
319,00 kr
111,65 kr Spara 65%
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Låt mig presentera Posh Paws hundskål i keramik, en produkt som inte bara är användbar, utan också snygg och effektiv för din fyrbenta vän. Varje detalj av denna hundskål är designad för att göra din hunds matupplevelse bättre.

Posh Paws hundskål är tillverkad i keramik, ett material som är känt för sin hållbarhet och robusthet. Detta garanterar att skålen tål dagligt slitage, oavsett hur ivrig din hund är när det är dags för mat. Dessutom är keramik ett material som är lätt att rengöra, vilket gör det till ett praktiskt val för hundägare.

En av de mest iögonfallande aspekterna av denna hundskål är dess eleganta svarta dekor i form av tassar. Denna detalj ger en rolig och lekfull touch till skålen, samtidigt som den ger en hyllning till din älskade fyrbenta vän. Med sin diameter på 275mm, är skålen rymlig nog för att tillgodose behoven hos de flesta hundar, oavsett storlek.

Men det är inte bara utseendet som gör Posh Paws hundskål till ett smart val. Skålens design är också funktionell. Tack vare skålens diameter och djup kan din hund äta sin mat på ett bekvämt sätt, utan att behöva böja nacken för mycket. Dessutom, eftersom skålen är tillverkad i keramik, håller den maten svalare längre, vilket kan vara en fördel på varma sommardagar.

Tack vare alla dessa fördelar är Posh Paws hundskål i keramik med svart dekor i form av tassar ett utmärkt val för alla hundägare. Den kombinerar praktiska funktioner med en attraktiv design, vilket gör den till en tilltalande och användbar tillägg till varje hem. Så varför inte behandla din hund till en ny matupplevelse idag? Välj Posh Paws hundskål i keramik, och låt din hund njuta av sina måltider på ett bekvämt och stilfullt sätt.

Produktdetaljer
Posh Paws
49271
Reviews