Moms visas:

NATURAL VETCARE

 

NYTT OCH EXKLUSIVT FÖR TIMOTEJ & ANDERSEN: NATURAL VETCARE

Ett sortiment av unika naturliga produkter för husdjur utvecklade av Brittiska veterinärer och nutritionister för att stötta hälsa hos hundar och katter och hjälpa dem att må bra!

Natural VetCare-sortimentet, som säljs av ledande fackbutiker och älskas av djurägare över hela Storbritannien, finns nu för första gången tillgängligt i Sverige 

Natural VetCare-produkterna LUGNAR KLIANDE IRRITERAD hud och stödjer IMMUN-SYSTEMET genom en blandning av ÖRTBASERADE ingredienser, OMEGA OLJOR och NATURLIGA ANTIOXIDANTER som stödjer kroppens inflammatoriska respons. De är oberoende testade och utformade för att vara enkla att använda. Lita på Natural VetCare för att hjälpa ditt husdjur att må bra!

 

 

 

En hel serie som kommer efterhand för hundar och katter som har problem  med allergi och irriterande samt kliande hud. 

Dog'Skin hudlösning är en lindrande hudspray med veterinär styrka för hund och katt.

En naturlig örtbaserad formula som direkt lindrar irriterad hud och stödjer immunsystemet. Primära fördelar - Omedelbar lindring - Stöd för immunsystemet - Sammansättning av naturliga örter - Stöttar hudhälsa - Enkel att använda Produktinformation

LINDRAR KLIANDE HUD Lugnande Aloe Vera lindrar och kyler kliande, irriterad hud. Utmärkt till områden med irritation så som fukteksem och kliande tassar.

IMMUNSUPPORT Echinacea främjar naturligt frisk hud genom att stödja hudytans immunförsvar. NATURLIG ÖRTFORMULA Astragalus och Kattklo från växtriket kombineras för att ytterligare hjälpa hudhälsa och reparation.

Rekommenderas för Rekommenderas starkt för alla hundar och katter med behov av lindring för irriterad hud!

 

ALLERGISUPPORT

Botaniska extrakt hjälper till att balansera tarmens immunförsvar medan viktiga antioxidanter neutraliserar toxiner förknippade med allergi och inflammation.

HÄLSOSAM HUD & PÄLS

Optimala nivåer av Omega-oljor och havsalger hjälper till att fylla på hudbarriären så att den kan försvara sig mot allergener och patogener i omgivningen. Viktiga vitaminer och aminosyror stödjer frisk hår- och klotillväxt.

MINSKAR KLÅDA

DOG'Skin är mer än bara en blandning av oljor. Den tillför en sammansättning av naturliga och för huden viktiga näringsämnen som samverkar för att lugna öm, torr eller irriterad hud.

Rekommenderas för

Rekommenderas starkt till alla hundar som vill känna sig bekväma i sin egen hud igen!

Produkter

Övrigt

Handla

Information

Google Kundrecensioner. 


Moms visas: