Moms visas:

ROXI

ROXI hundfoder

Bra för känsliga hundar som kan reagera mot olika protein då det är få och i många fall bara en animalisk proteinkälla samtidigt som det är spannmålsfritt

Inget gluten

Alla recept har FOS och MOS som främjar tillväxten av friska tarmbakterier 

Inga tillsatta konstgjorde färgämnen eller konserveringsmedel. Naturligt konserverad med hjälp av Rosmarinextrakt

Hög andel färskt tillagade kött ingredienser. Dessa tillagas genom att först ångkokas i låg temperatur 82 grader. Därefter centrifugeras köttet så att mycket av vätskan eller vattnet försvinner från färska köttet.

Efter detta så separeras oljorna från köttet. Oljorna renas därefter och testas efter rening som säkerställer absolut högsta kvalitet. När detta är bekräftat så lägger man tillbaka oljorna i foderkulorna medan de är porösa så oljorna kan tränga igenom foderkulorna. Det är även denna olja som man använder som coating på foderkulorna för smaken.

Hur fungerar FOS och Mos?


FOS eller Fruktooligasackarider
Ger näring till de goda bakterierna i tarmen. Dessa bakterier växer då och när de växt till en viss storlek så splittras en bakterie upp till flera mindre bakterier sedan matas de och växer osv. Detta gör att du får med tiden ett bättre tarmhälsa p.ga av ett övertag av goda bakterier I tarmen och minskar risken för kräkningar och diaré om magen skulle bli dålig.
MOS eller Mannaoligasackarider
Dessa kapslar in de onda bakterierna så de inte kan fästa sig I tarmväggen. Om de fäster sig i tarmväggen så kan det bildas en lite spricka och vätska kommer in i tarmen och resultatet kan bli en lös mage. Kan även vara så att tarmväggen kan blöda och därav blod i avföringen. Eftersom MOS kapslar in de onda bakterierna så de inte kan fästas sig i tarmväggen motverkar man detta problem. Var noga med att undersöka hunden om den skulle ha blod i avföringen då det kan vara andra orsaker till detta.

 

Produkter

Övrigt

Handla

Information

Google Kundrecensioner. 


Moms visas: