Moms visas:

MAJSTOR-fritt från vetegluten

Majstor - ett varumärke för den moderna husdjursägaren.

 Majstor är ett västsvenskt varumärke som arbetar med naturligt lågallergena produkter för hund o katt.
 
 Majstors mål och affärsidé är att lägga fokus på att ta fram högkvalitativt foder av naturliga och rena råvaror med högt näringsinnehåll, med en nypa kärlek och passion som enda tillsats. Fullt ut anpassade för människans två mest älskade husdjur – Hund & Katt.

RECEPT

 När man kikar på majstors recept kan man direkt se att det inte finns de minsta spår utav onödiga ingredienser. Jämför gärna recepten med andra foder och skapa er egen uppfattning.

 I majstors produkter finner du oftast bara EN animalisk råvara. För att man skall veta att hunden tål fodret eller för att kunna göra en enkelt uteslutningsdiet.
Skulle mer än en animalie förekomma står det tydligt.

 Majstor undviker de främst förekommande allergena ingredienser så som nöt, fläsk, kyckling, vete, soja, mejeriprodukter och ägg. Såvida det inte är en bara kycklingprodukt exempevis.

 Majstor använder också vitaminberikade örter med prebiotiska effekter för en balanserad och hälsosam mag o tarmflora.

 Alltså, Majstors innehållsdeklarationer är korta. De innehåller inga onödiga ingredienser och är fyllda med näring, vitaminer och örter

RÅVAROR

 Majstor produkter tillverkas alltid inom EU och där ifrån kommer också ingredienserna. Produkter tillverkas runt om i Europa och majstor ser till att varje produkt får ingredienser ifrån sitt eget land i största möjliga mån.

Exempel:
 Torrfoder tillverkas, packas och etiketteras i Storbritannien. Frigående lamm och gårds ankor & kalkoner. 100% antibiotika fria djur av human kvalitet. Ris kommer ifrån Bulgarien.

Majstor är naturligt på riktigt.

Produkter

Övrigt

Handla

Information


Moms visas: