Moms visas:

Ekodes Petspray 100 ml (KORT DATUM 2019-05)

OBS! KORT DATUM 2019-05

 

Petspray är en naturprodukt för hundar och andra husdjur. Ger snabbare läkning vid sår, infektioner, insektsbett och hotspots. Aktiv ingrediens är hypoklorsyra som finns naturligt i vårt immunförsvar, i de vita blodkropparna. Tillverkas i Sverige.

Egenskaper - Ekodes Petspray är en sårspray för smärtfri behandling av sår, infektioner, irriterad hud, insektsbett och hotspots. Helt utan kemikalier. Ofarlig att förtära. Säker för ögon, öron och hud. Ekodes Petspray är effektiv – eftersom det dödar 99,99% av bakterier, svampar och virus inom sekunder. 

Naturligt – eftersom det förekommer naturligt i de vita blodkropparna i immunförsvaret för både människor och djur där det attackerar invaderande patogener.

Säkert – eftersom det inte skadar människor eller djur, oavsett om det appliceras på huden, i ögonen eller näsan, inandas eller intas i munnen, och det är 100% miljövänligt;

Effektiv – eftersom det dödar 99,999% av bakterier, svampar och virus inom sekunder. Det är den perfekta ingrediensen för behandling av hud-, ögon- och öronförhållanden.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
1377-15-KORTDATUM


Produkter

Övrigt

Handla

Information