Moms visas:

ALGER 25kg

Mot klåda, eksem, håravfall, dålig päls etc.
Med alger som tillskott i fodret kan man motverka eksem, allergier och en mängd andra krämpor. Dessutom drar de tungmetaller ur kroppen.
Alger mot klåda, eksem, håravfall, dålig päls, mag/tarmstörningar, mystiskahältor, dåligt allmäntillstånd och kondition, dålig pigmentering m m. Algerna blandas i fodret.
Algen innehåller mest klorofyll av alla växter i världen. Den har existerat på jorden i miljarder år och är en av de första växterna som uppkom.
• är basbildande och hjälper till att balansera kroppens pH-värde.
• innehåller mineraler, fibrer, kolhydrater, enzymer och antioxidanter.

Innehåller näringsämnen som kroppen behöver. Den har naturens största mängd av vitamin B12. Den innehåller essentiella fettsyror och alla essentiella aminosyror samt 60% protein och har mer högvärdigt protein än någon annan föda. Alger är naturens rikaste klorofyllkälla.
De senaste årtiondena har de mineralämnen som behövs i vår föda och för vår hälsa minskat drastiskt eller helt försvunnit. Detta på grund av förgiftningen och försurningen av vår åkerjord där vi producerar vår föda och djurens foder. Man vet att jordarna utarmas av surt nedfall och av industrijordbrukets konstgödning, som bara innehåller ett fåtal mineraler och spårämnen jämfört med naturgödseln.
Med alger som tillskott i vår kost får vi i oss alla kända former av mineraler och spårämnen. Alger innehåller ett tjugotal aminosyror, alla vitaminer samt en riklig mängd av omega-3 fettsyror.
Alger kan motverka eksem, allergier och en mängd andra krämpor. Dessutom drar alger tungmetaller ur kroppen.
Fyra viktiga punkter som kännetecknar alger: 1. Alla mineraler och spårämnen finns samlade. 2. Halogengruppen - jod, klor, flour, brom. Nödvändig för sköldkörteln. 3. Alginsyran, en kolhydrat, som enligt forskarrön har förmåga att plocka upp gifter i form av tungmetaller ur kroppen. 4. Antibiotiska egenskaper i naturlig form.


Dagsdosering:
Hund: Liten-½ tesked, Medel 1 tesked, Stor 1-2 teskedar.
Häst: Liten/ponny: 2 msk, Stor häst: 4 msk.

(1 matsked (msk) = ca 15ml, 1 tesked (tsk) = ca 5 ml =4GR)Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
alger25


Produkter

Övrigt

Handla

Information


Moms visas: