Moms visas:
Hundbur ProLine serien till bil.  Cerberus Hundbur ProLine serien till bil.  Cerberus Hundbur ProLine serien till bil.  Cerberus

Hundbur ProLine serien till bil. Cerberus

Petcare

Klicka här för att se vilka bilar de kan passa till. NY UPPDATERAD VERSION Nya versionen har bland annat förstärkt bakstycke Boxen ger stort utrymme för en stor hund eller om mellanväggen sätts i finns det plats för två mindre hundar.
 

• Schweizisk toppkvalitet
• Underhållsfri
• Fri sikt bakåt
• Praktiskt halkskydd
• Praktiskt repskydd
• Stabil aluminium 

Den tysta buren som inte skramlar i bagaget på bilen när du kör. Extra stabilbur med 30 mm tjocka aluminiumprofiler och inbyggt låssystem med spärrfunktion.

Vi har alla åkt bil med våra djur i mindre burar. Katter åker i plastburar som spänns fast i säkerhetsbältet och hundar åker ofta i bakluckan i gallerburar. Faktum är att dessa åkmodeller inte är speciellt säkra för våra älsklingar. En plastbur går sönder eller knölas ihop vid en ordentlig krock även om den sitter fast i säkerhtsbältet och det samma gäller ofta för de vanliga gallerburarna.

Det finns även speciella säkerhetsselar som man kan fästa sitt djur vid säkerhetsbältet med inte många vill ha sina djur fastsatta så.
Djuret kanske blir skrämt eller åksjukt och kissar ner hela bilen, något som inte brukar upskattas av främst av hussar konstigt nog.

Krocktester gjorda av tyska motororganisationen ADAC visar också att de selar som finns på marknaden inte fungerar som det är tänkt utan djuret slungas oft ut genom vindrutan i stället.

Nu finns det dock ett säkrare sätt att resa med sitt djur i bilen.

ProLine
är en krocktestad säker stålbut gjord i Schweiz av Aluminium med high tec profil enligt stränga kvalitetsriktlinjer (iso 9001).
Alla fogar är glasfiberförstärkta, och hörnfogarna är fastskruvade med särskilda lister som gör att boxen står ytterst stabilt, och får en snygg exklusiv design. Galler- aliminiumlisterna är 30 mm tjocka och ställda lodrät.
Det gör att hunden eller katten inte kan klättra på gallret. Listerna är anodoxiderade och skyddas därför för oxidering.

Burväggarna är av flerlagers MDF som ger god isolering och skyddar djuret mot värme eller kyla.
De höga sidoväggarna som är vattenresistenta skyddar bilen från smuts från boxens innersida.
Stora sidoöppningar vid taket på boken ger god luftcirkulation och ger föraren fri sikt bakåt.

I burens botten ligger en vattentät plastbehållare med en slitstark antihalkbeläggning som gör att urin och vattenspill eller annan smuts inte rinner ut i bilen. Man har även tänkt på att buren ska sitta fast ordentligt i bilen. det finns ett låsbälte för fastspännande i bilen, samt anti-halk kardborreband för fixering på bilmattan. Alla delar i boxen är underhållsfria och behöver inte ens smörjas. 2 års garanti lämnas på delar och tillbehör.

Buren finns i olika modeller:  För att du ska hitta en modell som passar din bil och ditt djur perfekt.

Här kan du läsa om krocktestet

TÜV Test

 Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
petc T6867M


Produkter

Övrigt

Handla

Information


Moms visas: