Moms visas:

Get Off Spray 500ml

Håller katter och hundar borta

Get Off Spray

är en effektiv behandlingsspray som kan användas både inom- och utomhus för att få bukt med revirmarkering från katter och hundar. Innehåller ett ytterst effektivt avskräckande luktämne. Idealisk inomhus i dörröppningar, på mattor och möbeltyger och utomhus på uteplatser/terrasser, gångar och i rabatter.

Använd inte på sädesväxter och spraya inte direkt på ömtåliga plantor i trädgården eller på krukväxter, eftersom detta kan orsaka "frätfläckar".

Vid användning på mattor eller textiler bör du först testa produkten på ett litet undanskymt område för att vara säker på att färgerna inte påverkas. Spraya inte direkt på plankor eller målade och fernissade ytor.

Produkten är olämplig för gummi, plast och polerade ytor.

Bruksanvisning:
Tag bort all synlig avföring och tvätta det förorenade området innan du sprayar. Skaka flaskan före användningen. Vid rengöring av kraftigt nedsmutsade områden, tvätta först området med Wash and Get Off Indoor and Outdoor Cleaner. För mer envisa husdjur utomhus används Get Off Cat & Dog Repellant.

Använd inte medlet så att livsmedel/matvarer eller dricksvatten kontamineras. Medlet får inte användas där det finns risk för exponering till vattenmiljön. Händerna ska tvättas efter avslutad applicering. Använd endast på mindre ytor.
 

Dosering:
4-8 ml/m2. En behandling räcker upp till 12 timmar. Om djuret fortsätter att förorena, kan behandlingen upprepas var 12:e timme. Medlet bör inte användas under en längre tid. Behållaren måste vara tätt tillsluten och förvaras på en säker plats och inte utsättas för hetta/värme eller frost.

500mlTyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
7200016


Produkter

Övrigt

Handla

Information


Moms visas: