Moms visas:

Flytvästar

Rätt flytväst för hunden

– Även hundar som normalt är skickliga simmare kan drabbas av panik när de trillar i vattnet.

Därför är det viktigt att se till att din hund alltid är utrustad med en speciell hundflytväst, anpassad efter hundens vikt. En flytväst kan vara det som håller hunden över ytan tills hjälp anländer
Det är viktigt att flytvästen är anpassad efter hundens vikt.

Tänk på att en långhårig hund blir tyngre när pälsen blir blöt. Lägg i så fall till något extra kilo på hundens vikt för att välja rätt storlek på hundflytvästen.

 

Se till att västen har en bra passform och är skön att bära för hunden både på land och i vatten. En flytväst är en säkerhetsprodukt och därför är det viktigt att du väljer en av god kvalitet. Ett handtag på flytvästens rygg underlättar att lyfta upp hunden ur vattnet då det kan vara rejält tungt med en blöt hund och väst.

En D-ring gör att kopplet kan fästas direkt på västen och att du slipper använda ett separat halsband till hunden. En färgstark flytväst gör att din hund syns tydligt i vattnet.

Bekväm hundflytväst från Baltic som samtidigt skyddar mot kyla och värme. Kraftiga band och snabbspännen. Flytvästen har lyfthandtag på ryggen och D-ring för anslutning till koppel.

Produkter

Övrigt

Handla

Information

Google Kundrecensioner. 


Moms visas: