Moms visas:

Biopet Omega-3 , 250 ml

Därför skall du välja Biopet Omega-3 Omega-3 och Omega-6 är essentiella fettsyror. Det betyder att de är livsviktiga både för djur och människor. De måste tillföras genom kosten, eftersom vi inte kan producera dessa själva. Omega-6 finns som regel i tillräcklig mängd i färdigfoder. Däremot får de flesta för lite Omega-3 eftersom dagens hund- och kattfoder innehåller små mängder av den fettsyran. Omega-3 fettsyrorna EPA och DHA har en viktig roll i alla kroppens celler. De tillhör världens mest väldokumenterade naturmedel.

Vad är skillnaden mellan Biopet Omega-3 och laxolja?

Biopet Omega-3 är en ren naturprodukt, framställd genom rening av naturliga oljor från kroppsfettet i vildfångad fisk. Fisken, som används vid framställningen, är inte odlad utan fångad i havets rena djupa vatten. Kallt och djupt vatten medför att fiskarna är rika på EPA och DHA. Biopet Omega-3 är INTE baserad på lax, utan fisk som är godkänd för försäljning till människor. Tillverkning och hantering sker enligt livsmedelsstandard.

Välgörande för päls, hud och tassar De flesta hundar får bättre päls av Omega-3 tillskott. Erfarenheter berättar om att pälsen blir blank och fin året om. Trampdynorna blir mjuka och fina utan sprickor. Många tror att det är normalt att hundar kliar sig. Så är det inte. Det är ett tecken på att hunden har problem. Ibland beroende på allergi av någon form. Brist på essentiella fettsyror kan resultera i torr hud, mjäll och håravfall, ökad tendens till hudsjukdomar och klåda i huden.

Viktigt för leder och nervsystem DHA är en Omega-3 fettsyra som är betydelsefull för en optimal utveckling av hjärna och nervsystem. Tillskott av Omega-3 har också visat sig bidra till ökad rörlighet i leder och muskler. Biopet Omega-3 ren naturlig fiskolja • För både hund och katt • Välgörande för päls, hud och tassar • Reducerar klåda • Bra för leder och muskler • Viktigt för nervsystemets utveckling • Hög halt av de viktiga Omega-3 fettsyrorna EPA och DHA • Ren naturlig fiskolja av livsmedelskvalitet • Inga kända biverkningar • Rekommenderas av veterinärer

Klicka här för att läsa; Innehåll & dosering, samt frågor o svar.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
68-222


Produkter

Övrigt

Handla

Information


Moms visas: