HUMLE Holy horses 60 ml

Salvan vi själva längtat efter är nu här!

HUMLE Holy horses

Vi har gjort ett gediget researcharbete och blandat den med våra erfarenheter av våra tidigare produkter och vår humleolja. Resultatet är en salva utöver det vanliga!

I dessa årstider lider många hästar och hästägare av mugg, dermatit, karledsinflammation, samma sak med flera namn. Under årets slaskiga månader kan hästens hud brytas ner av konstant fukt och små sår. Bakterier och jästsvampstam... Läs mera nedan

1464-550
3 objekt
Humle
187,00 kr
Inkl. moms Leveranstid 2-3 dagar
Kvantitet
Skickas omgående

  Personlig service på telefon
  Fri frakt från 699 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Beskrivning

Salvan vi själva längtat efter är nu här!

HUMLE Holy horses

Vi har gjort ett gediget researcharbete och blandat den med våra erfarenheter av våra tidigare produkter och vår humleolja. Resultatet är en salva utöver det vanliga!

I dessa årstider lider många hästar och hästägare av mugg, dermatit, karledsinflammation, samma sak med flera namn. Under årets slaskiga månader kan hästens hud brytas ner av konstant fukt och små sår. Bakterier och jästsvampstammar trivs i denna fuktiga, såriga miljö och skapar inflammationer och krustor i karlederna, eller i form av regnskållor i hyn.

Användning: Vi tror att du som hästägare är van vid att ta egna beslut kring din hästs behov, därför är inte instruktionerna för användning specifik, utan endast generell.

Se till att hudområdet som ska behandlas är rent, det får gärna vara lite fuktigt så går det lättare för salvan att absorberas. Behandla det akuta problemområdet 1-2 ggr per dag under ca en veckas tid. Skillnad bör märkas efter ca 3-4 dagar. När du upplever problemet vara under kontroll, smörj regelbundet in i underhållande syfte ( 1-2 gg/v).

HUMLE Holy horses är framtagen för djur och därmed registrerad i produktregistret via kemi.se.

Innehåller 60 ml ekologiska oljor av sheasmör, ricinolja, olivolja, svenskt bivax, humleolja och E- vitamin.

Djurägaransvar

Du som djurägare har alltid ett ansvar för din pälskling, vare sig det gäller mat, schampo, salvor, rutiner, motion osv. Du gör val hela tiden kring vad du anser vara bäst för ditt djur.

Detsamma gäller användande av våra produkter. Vi tror att gemene djurägare gör det bästa de kan för sin hund, och väljer veterinärvård när så krävs, och naturliga salvor och droppar när så passar. Vi rekommenderar ingen att avstå från veterinärvård när behov av detta finns.

Karens tävling

Våra helt naturliga produkter kan ha naturlig påverkan på hästen. Vi ser inte att innehållet skulle kunna klassas som något enligt listorna för vad som ger karenstid. Men better safe then sorry, så ska du tävla, rekommenderar vi dig att inte använda våra produkter 96 timmar före start.

Storlek: 60 ml

Innehåller

Ekologiska vegetabiliska oljor, humleolja samt bivax.

'''''
Produktdetaljer
Humle
1464-550
3 objekt