• −30%
HUMLE Ansiktsolja Naturell 5 ml

HUMLE Ansiktsolja Naturell 5 ml

HUMLE Naturell ger din hud en sammetslen näringsrik återhämtning och återfuktning.

Passar normal, torr och fet hy, även hud med problem som tex acne. HUMLE Ansiktsolja innehåller en hög koncentration av kallpressad ekologisk jojobaolja, aprikoskärnolja ricinolja och humleolja som är rika på A, B, D, och E- vitaminer samt antioxidanter. Naturliga råvaror som hjälper till i arbetet att skydda huden från att åldras i förtid. Här doftar endast de innehållande oljorna, då vi inte tillfört ... Läs mera nedan

1464-526
144,00 kr
100,80 kr Spara 30%
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

HUMLE Naturell ger din hud en sammetslen näringsrik återhämtning och återfuktning.

Passar normal, torr och fet hy, även hud med problem som tex acne. HUMLE Ansiktsolja innehåller en hög koncentration av kallpressad ekologisk jojobaolja, aprikoskärnolja ricinolja och humleolja som är rika på A, B, D, och E- vitaminer samt antioxidanter. Naturliga råvaror som hjälper till i arbetet att skydda huden från att åldras i förtid. Här doftar endast de innehållande oljorna, då vi inte tillfört någon eterisk olja. Perfekt för den som är känslig mot dofter eller eteriska oljor.

INNEHÅLLER

· Ekologisk kallpressad Jojobaolja

· Ekologisk kallpressad Aprikoskärnolja

· Ekologisk kallpressad Ricinolja

· Naturliga silikoner utvunna av ekologisk olivolja

· Ekologisk Humleolja från Kalvsved

· E-Vitamin

PASSAR ALLA HUDTYPER

Torr, normal och fet hy, då oljornas fuktbindande egenskaper inte bara återfettar utan även återfuktar huden. För fet hy, eller hud med akneproblem och andra orenheter hjälper oljorna huden att balansera talgproduktionen, samt lösa upp gammalt talg som kan ha täppt till porer.

ANVÄNDNING

Använd dessa lyxiga droppar allena, eller som en booster till tex vår HUMLE Bodybutter. Appliceras med fördel på kvällen med pipetten. Fördela 2 droppar direkt på huden och sprid den över ditt ansikte med små cirkelrörelser tills du känner att den har absorberats. Dagen efter kommer du uppleva att det inte finns något att tvätta bort att produkten och att huden känns mjuk.

INGREDIENSER (INCI)

Aprikoskärnolja (Prunus armeniaca kernel oil), jojobaolja (Simmondsia chinensis oil), ricinolja (Ricinus communis seed oil), Silikoner från Olivolja (Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables) humleolja (Humulus Lupulus), E-vitamin (Tocopherol ) humleolja (Humulus Lupulus) .

'''''
Produktdetaljer
1464-526
Reviews

1 andra produkter i samma kategori: